Yaz sezonu temizliği başladı

Yaz sezonunun açılması ile birlikte Marmaraereğlisi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tatil kıyı şeridinde yosun ve kum temizliği gerçekleştiriyor.

Marmara Ereğlisi 3.05.2018 14:58:00 0
Yaz sezonu temizliği başladı

YAZ NÜFUSU 300 BİNİ BULUYOR
 

24.598 nüfusa sahip olmasına rağmen yaz sezonun açılması ile birlikte yaz nüfusunun 300 bini bulduğunu ifade eden yetkililer, ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlere temiz ve sağlıklı plajlar oluşturmak için çalışmalarına başlayan Marmaraereğlisi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sahilleri temizlemeye başladığını ifade etti.


SAHİL ŞERİDİMİZDE DÜZENLEMELERE BAŞLADIK
 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan; “Tüm çalışmalarımız halkımızın daha iyi ve temiz bir ilçede huzurlu bir ortamda yaşamalarını devam ettirmeleri için. Halkımızın istek ve ihtiyaçları doğrultusunda verdiğimiz hizmetler devam ediyor. Yaz sezonunun yaklaşması dolayısıyla sahil şeridimizde düzenlemelere başladık. Yosun temizliği ve kum düzenlemesi yaparak ilçe sakinlerimizin ve ilçemizi ziyaret eden tatilcilerimizin daha güzel bir tatil geçirebilmeleri için hazırlanıyoruz. İlçemiz sahilimizin uzunluğu, temizliği ve İstanbul’a yakın bir bölge olmamız nedeniyle ilgi görüyor. Bizler de ilçemize gelecek tatilcilere en iyi hizmeti sunabilmek adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. “dedi.


Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10