Öğrencilere umut oldu

Çerkezköylü Hayırsever Yılmaz Soydan yaklaşık bir ay önce Şanlıurfa Ceylanpınar Işıklar İlkokulu'nda eğitim öğretim gören ihtiyaç sahibi çocuklar için başlattığı yardım

Çerkezköy 3.05.2018 15:39:00 0
Öğrencilere umut oldu

ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ

Yılmaz Soydan konu ile ilgili şunları söyledi. “ Her zaman ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım yapmak için bir düşüncem vardı.  Bu düşüncemi sonunda gerçekleştirerek yoksul öğrencileri sevindirmenin mutluluğunu duyuyorum. Önceki gün Ceylanpınar İlçesi’ne giderek Işıklar İlkokulu Müdürü Adnan Yorulmaz’a kampanyada topladığım 90 çift ayakkabı, 400 çift çorap ve 30 adet montu teslim ettim. Okul Müdürü Adnan Yorulmaz da bunları okuldaki ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize verdi. Çocukların o anki sevinçlerinden öyle çok mutlu oldum ki tarif edemem. Okula gelişimde beni okul Müdürü Adnan Yorulmaz başta olmak üzere öğretmen ve öğrenciler karşıladı. Bana gösterilen sıcak ilgi ve yakınlığı ömrüm boyunca hiç unutmayacağım. Ayni zamanda beni çok güzel ağırladılar ve ayni zamanda çok iyi bir konuk severlik örneği sergilediler” dedi.


OKULUN ÇOK ŞEYE İHTİYACI VAR

 

Soydan;  ‘’Işıklar İlkokulu’nda eğitim öğretim gören öğrencilerin yüzde doksan beşi gerçekten yoksul ve dar gelirli ailelerin çocuklarının eğitim gördüğü okul olduğunu gördüm. Burada çocukların giyimden kırtasiyeye kadar birçok şeye ihtiyaçlarının da olduğunu gördüm. Okul bakımsız badana boya istiyor. Bana okula badana boya konusunda ne gibi yardım talebinde bulundular. Bende Çerkezköy’deki bir boya fabrikası müdürü ile yakın tanışıklığım olması nedeniyle kendisine telefonla ulaşarak durumu anlattım ve gereken boya yardımını yapacaklarına dair söz aldım. Bunu okul müdürüne ilettim çok mutlu oldular.”diye konuştu.


RAMAZAN AYI İÇİNDE DE KAMPANYA DÜZENLEYECEĞİM
 

Soydan “Ramazan ayı içinde Ceylanpınar Işıklar İlkokulu öğrencileri için giyim yardım kampanyası düzenleyeceğim. Bu kampanyada kız ve erkek öğrenciler için, çeşitli giysiler, mont, kazak, elbise, pantolon, penyeler, iç giyim çamaşırı gibi çeşitli giysilerin yanı sıra yine ayakkabı ve çorap da kampanyamızda toplayacağız. Bu kampanyam 15 gün sürecek ve ramazan ayının 17. günü bunları Ceylanpınar Işıklar İlkokulu’na götüreceğim” diye bilgi verdi.


Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10