152 üye Didim'e eğitime gönderildi

Türk â€“İş Tekirdağ İl Temsilcisi Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, sendika üyelerinin eğitimlerinin aralıksız bir şekilde sürdürüldüğünü belirtti.

Çerkezköy 4.05.2018 15:27:00 0
152 üye Didim

Türk Metal Sendikası’nın 2002 yılında başlattığı eğitimlerde bugüne kadar binlerce  sendika üyesinin eğitim aldığını belirten Türk-iş Tekirdağ İl Temsilcisi Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak Türk Metal Sendikası olarak eğitimlere çok önem verdiklerini ve dünya sendikaları içinde de üyelerine eğitim veren sendika olarak birinci sırada yer aldıklarını belirtti.

 

 EĞİTİM YAŞAMIMIZIN OLMAZSA OLMAZIDIR 

 

Koçak, sendika üyelerine her alandaki eğitimin yaşamın bir parçası olduğunu ve eğitimli insanın üretimde de ekonomiye çok daha fazla katkı sağladığını belirterek, “Türk Metal Sendikası olarak biz eğitime çok önem veriyoruz. Bu nedenle üyelerimizin üretimde ülke ekonomisine daha çok katkı sağlamaları ve bilinçli üretim yapmaları bakımından eğitimlere önem veriyoruz. Bu eğitimlerimiz 2002 yılından bu yana  her ay aralıksız olarak devam ediyor.   Verilen bu eğitimlerimizle üyelerimiz çalıştıkları işyerlerinde çok daha bilinçli üretim gerçekleştirmesi ile ülke ekonomimize de çok  daha fazla katkı sağlamaktadırlar. Her alanda olduğu gibi üretimde de çalışanların eğitimli olması bir ülke için ne kadar çok önemli olduğu görülmektedir” dedi.

 

 DİDİM’DEKİ EĞİTİME 152 KİŞİ GÖNDERDİK

 

Koçak;  “Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi olarak önceki Beş Yıldızlı Büyük Anadolu Otel Didim’de yapılacak olan eğitime katılmak üzere Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubemize bağlı işyerlerinde çalışan üyelerimizden dün akşam toplam 152 üyemizi şubemizden otobüslerle yolcu ettik. Bu eğitimlerimiz tekli ve belli zamanlarda da eşli olarak aralıksız şekilde devam ediyor.  Eğitime gönderdiğimiz üyelerimiz 'Sendikal İlişkiler', MEV Eğitim Uzmanlarından 'İnsan İlişkileri ve İletişim', 'Toplam Kalite Yönetimi', 'Uzlaşma Teknikleri', 'Atatürkçülük', 'Endüstri İlişkileri', 'İş Hukuku', 'Genel Ekonomi', ‘Motivasyon’,'Sigaranın Zararları' konularında eğitim alacaklar” diye bilgi verdi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10