Ramazan gezileri bu yıl da devam edecek

Çerkezköy Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda başlatılan Ramazan gezileri bu yıl da Ramazan ayı boyunca haftanın 4 günü devam edecek. Gezilere katılmak isteyen vatandaşlar 10 Mayıs Perşembe gün?

Çerkezköy 8.05.2018 15:32:00 0
Ramazan gezileri bu yıl da devam edecek

Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde düzenleyeceği ücretsiz İstanbul Sultan Ahmet Camii ve Edirne Selimiye Camii gezileri 19 Mayıs Cumartesi günü başlayacak.

 

İSTANBUL VE EDİRNE’YE GEZİ

 

Sultan Ahmet ve Selimiye Camilerine düzenlenecek olan gezilerine katılmak isteyen vatandaşların 10 Mayıs Perşembe gününden itibaren mesai saatleri içerisinde Belediye Halk Masalarına nüfus cüzdanlarının fotokopilerini getirerek kayıtlarını yaptırabileceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Çerkezköy Belediyesi tarafından on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısı ile Ramazan ayı boyunca İstanbul ve Edirne’ye hafta sonu her gün birer otobüs, hafta içi ise Salı ve Perşembe günleri yine Sultan Ahmet ve Selimiye Camii’ne birer otobüs ile ücretsiz gezi düzenlenecek” dedi.

 

GECE ÇERKEZKÖY’E DÖNECEKLER

 

İstanbul ve Edirne gezileri kapsamında Çerkezköy Belediyesi önünden Salı ve Perşembe günleri ile Cumartesi ve Pazar günleri Edirne ve İstanbul’a birer otobüsün hareket edeceğini belirten Akay, “Araçlarımız Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri saat 14.30’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. İstanbul’a gidecek otobüslerimiz Sultan Ahmet Meydanı’nda, Edirne’ye gidecek olan otobüslerimiz ise vatandaşlarımızı Selimiye Camii önüne götürecek. Otobüslerden inecek olan vatandaşlarımız gece 24.00’a kadar İstanbul ve Edirne’nin tarihi ve turistik mekanlarını gezme ve görme imkanı bulduktan, iftarlarını yapıp teravih namazlarını kıldıktan sonra otobüslerimiz vatandaşların saat 24.00’da indirdiği yerden alarak tekrar Çerkezköy’e dönecek” dedi.

 

TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR”

 

Ramazan ayı boyunca devam edecek olan İstanbul ve Edirne gezilerine dileyen ve isteyen tüm vatandaşların katılabileceğini ifade eden Belediye Başkan Vahap Akay, “Çerkezköy’de yaşayan tüm İstanbul ve Edirne gezilerine katılmaya davet ediyorum” dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10