Yol çalışmalarının startı verildi

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yol, asfalt ve kilit parke çalışmalarına devam edildiği belirtildi.

Çorlu 9.05.2018 16:58:00 0
Yol çalışmalarının startı verildi

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri; ‘’ Hatip Mahallesi, Reşadiye Mahallesi ve Hıdırağa Mahallesi'ndeki sokaklarda TESKİ ve TREDAŞ gibi kurumların altyapı çalışmaları nedeniyle ve zamana dayalı yıpranmalardan kaynaklanan bozulmaların meydana geldiği bölgelerde asfalt ve kilit parke çalışmalarına başlanıldı. Hatip, Reşadiye ve Hıdırağa Mahallelerinde yürütülen çalışmalar kapsamında asfalt öncesi 3 bin 400 ton balans, bin 500 ton tüvanan malzeme ve yaklaşık 10 bin ton asfalt serimi yapılırken yol ve kaldırım çalışmaları kapsamında 10 bin metrekare kilit parke, 2 bin metre tül oluk, 900 metre tül belediye bordürü ve 70 metre bahçe bordürü döşemesi yapıldı’’ dedi.

 

Asfalt sezonuna start verdiklerini belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt; "Şehrimizin birçok bölgesinde TESKİ ve TREDAŞ gibi çeşitli kurumlar tarafından yürütülen altyapı çalışmalarından ve yanı sıra zamanla yıpranmalardan kaynaklı bozulan yollarımızda asfalt çalışmalarına başladık. Bazı bölgelerde asfaltı kaldırarak kilit taş uygulamaları gerçekleştiriyoruz. Yaz dönemi boyunca ve hava şartları el verdiğince asfalt ve kilit taş çalışmalarını sürdüreceğiz. Halkımızın göstereceği sabır ve anlayış için şimdiden teşekkür ediyorum." dedi.

 

Haber: Abdullah ADIGÜZEL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10