Etkinlikler bugün başlıyor

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan 'Sakatlar Haftası' kutlama programı bugün başlıyor. Program hakkında bilgi veren Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya,

Çerkezköy 9.05.2018 17:15:00 0
Etkinlikler bugün başlıyor

ETKİNLİKLER PERA PASTANESİ ÖNÜNDEN BAŞLAYACAK

 


Kutlamaların 10 Mayıs’ta saat 12.30’da başlayacağını ve 15 Mayıs tarihinde Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenecek olan programla sona ereceğini ifade eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya “Sakatlar Haftası bu yıl şenlik havasında kutlanacak. Kutlamalar yarın saat 12.30’da Pera Pastanesi önünden Atatürk Anıtı önüne kadar yürüyüşle başlayacak. Sonra Atatürk Anıtına çelenk konulacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program dernek binası önünde devam edecek. Dernek binası önünde engelli kızlarımızın güzellik geçidi olacak. Okullarda düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlerin ödül töreni de gerçekleştirilecek” diye konuştu.

 

 

BİR GÜNLÜK TEMSİLİ ASKERLİK YAPACAKLAR

 

 

Programda askere gidecek olan engellilere asker kıyafetlerinin dağıtılacağını sözlerine ekleyen Çetinkaya “10 Mayıs Perşembe saat 19.30’da dernek binamızın bahçesinde askere gidecek engellilerin asker kına gecesi yapılacak. Şenliklerimiz 12 Mayıs cuma günü dernek binası önünden başlayacak olan şehir turu ile devam edecek. Ardından askerlerimiz Çorlu 105’inci Topçu Alay Komutanlığı’nda bir günlük temsili askerlik yapacak” diye konuştu.

 

 

TÜM VATANDAŞLARI DAVET ETTİ  

 

 

Hayrettin Çetinkaya 12 Mayıs cumartesi günü Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin Parıltım Restaurant bahçesinde geleneksel pikniğin düzenleneceğini ifade ederek, “ Saat 12.30’da düzenlenecek olan pikniğimiz için otobüsler kaldırılacak. 14 Mayıs Pazartesi günü ise Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde saat 20.00’da Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Halk Eğitim Merkez Türk Halk Müziği Korosu ‘engelsiz türkülerle diyar diyar’ konserini gerçekleştirecek. 15 Mayıs Salı günü ise yine Halk Eğitim Merkezinde TSD Çerkezköy Şubesi Engelsiz danslar ekibinin gösterisi ve spor gösterileri olacak. Bir hafta sürecek etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10