Lider Öğrenci Servisleri Kızılpınar'da şube açtı

Çerkezköy'de 7 yıldan bu yana hizmet veren Çerkezköy Lider Öğrenci Servisleri Kooperatifi dün  Kızılpınar Mahallesi Bahar Caddesi Solak Apartmanda Kızılpınar şubesini açtı. Açılış

Çerkezköy 10.05.2018 21:39:00 1
Lider Öğrenci Servisleri Kızılpınar

Açılışta konuşan S.S. 170 Nolu Lider Öğrenci Servisleri ve Personel Servisleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kadakoğlu,”Bölgemizin potansiyel göç alan ve gün geçtikçe artan bir nüfusa sahip olduğunu biliyoruz. Servis sektörü olarak bu nüfus artışını yakından takip ederek mevcut veya oluşacak ihtiyaç ve taleplere karşı Çerkezköy Lider Öğrenci Servisleri olarak hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Bunun bir göstergesi olarak bugün burada Kızılpınar şubemizin açılışını yapıyoruz. Aralık ayında Çerkezköy Öğrenci Servisleri ile birleşerek bölgemizdeki mevcut sorunlara çözüm odaklı servisçilik  ilkesini kazandırmak adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Öncelikli prensibimiz bizleri tercih eden ve evlatlarını bizlere emanet eden ailelerin güvenlerine ve hassasiyetlerine dikkat ederek güvenli hizmet vermektir. Veliköy Mahallemize de yeni dönem başlamadan bir şube açmayı planlıyoruz. Bugün Kızılpınar şubemizin açılışında bizlerin yanında olan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da çok teşekkür ediyoruz. Kızılpınar şubemizin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 KIZILPINAR MAHALLEMİZDE HİZMETLER HALKIMIZIN AYAĞINA GELİYOR

 

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da, “Kızılpınar mahallemiz her geçen gün nüfusu hızla artan mahallelerimizden biri.  Her geçen gün gelişerek büyümeye devam eden bu mahallemizde artık hizmetler vatandaşlarımızın ayağına gelmektedir. Kızılpınar Mahallemiz kısa zamanda ilçemizin en popüler mahallesi olma yolunda da hızla ilerlemektedir. Kızılpınar mahallemize yatırımlarımızda hızla devam ediyor. Bugün ilçemizde uzun yıllardır öğrenci ve personel taşımacılığında hizmet veren Lider Öğrenci ve Personel Servisleri Kooperatifi’nin Kızılpınar Mahallemizde şube açması mahalle sakinlerine hizmeti ayağına getirmiş olmasının bir göstergesidir. Kızılpınar Mahallemiz mevcut nüfusu ile birçok ilçeden  ve hatta bazı birkaç ilden bile büyük bir mahallemiz olması nedeniyle bu mahallemizde her alanda hizmetin vatandaşlarımızın ayağına gelmesi  ise vatandaşlarımızı mutlu etmektedir. Kızılpınar Mahallemize böyle bir hizmetin gelmesi memnunluk vericidir. Lider Öğrenci Servisleri Kızılpınar şubesinin Kızılpınar’a ve bölgemize hayırlı olsun” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Akay ve Kooperatif Başkanı Köksal Kadakoğlu hayırlı olması temennisiyle kurdeleyi kesti.

 

 

KIZILPINAR MAHALLEMİZE BÖYLE BİR HİZMETİN GELMESİNDEN MUTLUYUZ

 

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Hakan Fıçıcı da, “Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak öncelikle biz böyle birleşimden memnunluk duyuyoruz. Birleşimden güç doğar. Böyle bir hizmeti Lider öğrenci kooperatifi olarak Kızılpınar’da da vermesinden Kızılpınarlılar olarak mutluyuz. O da olarak yeni dönemde okul saatlerini UKOME’den alacağız. Bu konuda bu yıl tüm servisçi arkadaşlarımızın üzerine düşeni yaptıklarınızı biliyoruz. Bu nedenle tüm servisçi arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda da Veliköy mahallemize de bir şube açmanızı istiyoruz. Kızılpınar şubenizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


Orhan özgün
25.08.2022 12:50:53
Çerkezköy Kızılpınar mahallesi kalarak sokak no8.da.6

0282 726 91 91
0282 747 65 10