Doğanspor'un gençleri şampiyon

Tekirdağ U-17 Ligi C Grubu'nda mücadele eden Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı hafta sonunda deplasmanda Yıldız Gençlikspor U-17 Futbol Takımı'na konuk oldu. Rakibini 2-1 mağlup eden ÇerkezkÃ

15.05.2018 12:06:00 0
Doğanspor

GOL HACIDAN GELDİ

Cumartesi günü Çorlu Ahmet Taner Kışlalı Stadyumunda oynanan karşılaşmada lider durumda bulunan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı ile yedi puanla dördüncü sırada yer alan Yıldız Gençlikspor U-17 Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran konuk ekip karşılaşmanın 20’inci dakikasında Hacı’nın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti.

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Gelen golle birlikte büyük bir moral bulan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda fark mücadelesi verirken, ev sahibi ekip ise beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın 32’inci dakikasında ev sahibi ekip geliştirdiği atakta bir gol bularak karşılaşmada beraberliği yakaladı. İki takımında cesur bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilerleyen bölümleri müthiş bir çekişmeye sahne oldu. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre 1-1 eşitlik ile tamamlandı.

GALİBİYET GOLÜ CANER’DEN GELDİ

Şampiyonluk yolunda kazanması gereken karşılaşmada ikinci devre ağırlığını hissettiren Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı rakip defansı bunalttı. Karşılaşmanın 50’inci dakikasında gelişen Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı atağında topla buluşan Caner ceza sahası dışından doksan diye tabir edilen noktaya müthiş bir şut çıkartarak takımını tekrar öne geçirdi. Karşılaşmada ikinci kez öne geçen Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu.

“ÇOK MUTLUYUZ”

Karşılaşmanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı’nın 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Puanını 19 yapan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı ligin tamamlanmasına bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın ardından Doğanspor’un gençleri büyük sevinç yaşadı. Antrenör İsmail İnan maçtan sonra yaptığı açıklamada “ Ligin ilk haftasında ki beraberliğin ardından üst üste altı maç kazanarak şampiyonluğumuzu ilan ettik. Bütün futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Haklı bir şampiyonluk elde ettiler.  Bütün Çerkezköy Doğanspor taraftarını ve Çerekzköy’de futbola gönül veren herkesi Cumartesi gün ki 29 Ekim Spor Kompleksindeki Çorluspor karşılaşmasına davet ediyoruz” dedi.

 Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10