2 dilde sahneledikleri oyunlar tam not aldı

Özel Çerkezköy Uğur Okulları Ortaokul ve Anadolu Lisesi Tiyatro Topluluğu tarafından okul etkinlikleri kapsamında tiyatro oyunları sahnelendi. İngilizce ve Türkçe dilinde sahnelenen tiyatro oyunları seyirciler tara

Çerkezköy 15.05.2018 12:09:00 0
2 dilde sahneledikleri oyunlar tam not aldı

Dün saat 14.30'da Halk Eğitimi Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Özel Çerkezköy Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal, Çerkezköy Uğur Okulları Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal, Atatürk İlkokulu Müdürü Yakup Dönmez ile birlikte öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Özel Çerkezköy Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal,"Hepiniz tiyatro günümüze hoş geldiniz. Bu gösteride emeği olan başta tiyatro topluluğumuz olmak üzere görevli öğretmenlerimize, İngilizce Öğretmenimiz Gamze Eser'e, Edebiyat Öğretmenlerimiz, Elif Güven, Elif Temel ve Merlin Mutlu'ya  tek tek teşekkür ediyorum ve hepinize iyi seyirler diliyorum" dedi.

 

 

İLK OLARAK İNGİLİZCE OYUN SAHNELENDİ

 

 

Açılış konuşmasının ardından Gamze Eser tarafından yönetilen ve İngilizce tiyatro oyunu sahnelendi. Öğrencilerin oyunu sergilemesinin ardından 'Komşu Köyün Delisi' adlı komedi oyununun prova sürecini anlatan kısa bir video gösterimi yapıldı.

 

 

SEYİRCİLERDEN TAM NOT ALDI

 

 

Daha sonra Üstün Dökmen tarafından yazılan ve Elif Temel, Elif Güven ve Merlin Mutlu tarafından yönetilen 'Komşu Köyün Delisi' adlı komedi oyunu sahnelendi. Öğrencilerin büyük emek harcayarak hazırladıkları tiyatro oyunları seyircilerden tam not aldı.

 

 

ÇİÇEK VERİLDİ

 

 

Etkinliğin sonunda Özel Çerkezköy Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal tarafından Tiyatro Oyunu Yönetmenleri, İngilizce Öğretmeni Gamze Eser, Edebiyat Öğretmenleri, Elif Temel, Elif Güven ve Merlin Mutlu'ya çiçek verildi.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10