Özel insanlara bir destek de YKK'dan

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren YKK Metal ve Plastik Ürünleri fabrikası sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesinin bulunduğu engelsiz yaşam evine

Çerkezköy 15.05.2018 12:10:00 0
Özel insanlara bir destek de YKK

Dün saat 14.30’da gerçekleşen programda YKK Metal ve Plastik Ürünleri Fabrikası Fabrika Müdürü Hirohisa Saida, Genel Müdür Cezmi Baykal, İnsan Kaynakları Müdürü Ahmet Güldal, Satın Alma Sorumlusu Orhan Bayraktar’a engelsiz yaşam evini gezdiren Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya “ Bu binamız Türkiye’nin örnek binalarındandır. Türkiye’de 67 şube içinde tektir. Yakın bir zamanda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kapaklı’ya da böyle güzel bina kazandıracaktır. Kısacası burası bizim yaşam merkezimiz haline geldi” dedi.

HEYECANI BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ

Programda daha sonra YKK Metal ve Plastik Ürünleri fabrikası tarafından engelsiz yaşam evine kazandırılan eğitim ve bilgisayar sınıfının açılışı yapıldı. Engelsiz yaşam evini çok beğendiğini kaydeden

YKK Metal ve Plastik Ürünleri Fabrikası Genel Müdürü Hirohisa Saida “ YKK’nın felsefesi var. Hiçbir kişi kimseye fayda sağlamadan başarılı olamaz. Bu nedenle YKK fabrikası olarak yıl içinde sosyal sorumluluk projelerimiz devamlı sürüyor. Bugünde engelli kardeşlerimizin gözlerinde gördüğümüz heyecan bizleri çok mutlu etti. Binaya kazandırılan iki sınıfın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

YKK Metal ve Plastik Ürünleri Fabrikasına desteklerinden ötürü teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya “ Eğitim odasını zeminden tavana kadar fabrikamız yeniledi. Eğitim sınıfımızda masadan tahtaya, sandalyeden akıllı tahtaya kadar her şey var. Bilgisayar sınıfımızda ise 7 bilgisayarımız bulunuyor. Bu sınıfımızda engelli vatandaşlarımıza daha güzel eğitimler vereceğiz” diye konuştu.

YKK TABLOSU TAKDİM ETTİLER

Çetinkaya, günün anısına Halk Eğitim Merkezi Resim öğretmeni Birsen Bayram Aydın’ın filografi dersinde öğrenciler ile yaptığı YKK logosunun ve ay yıldızın yer aldığı çini sanatı tablosunu fabrika temsilcilerine takdim ederken, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi semazen ekibi de mini bir gösteri gerçekleştirdi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10