Muhtarlardan Mandalı'ya geçmiş olsun ziyareti

Çerkezköy ve Kapaklı mahalle muhtarları ile Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek Optimed Hastanesiâ?

Çerkezköy 15.05.2018 12:11:00 0
Muhtarlardan Mandalı

MUHTARLARDAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Çerkezköy ve Kapaklı mahalle muhtarları, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek Optimed Hastanesi’ne kaldırılan Kapaklı İnönü Mahallesi Muhtarı Sebahattin Mandalı’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Ayrıca Optimed Hastanesi Başhekimi ve Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Op.Dr. Recep Çalışkan ile AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Akın Yılmaz da  geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaretlerde Optimed Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumluları Nagihan Aktaş ve Metin Demirtaş da hazır bulundu.

MANDALI ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı İnönü Mahallesi Muhtarı Sebahattin Mandalı, kendisini ziyarete gelenlere, atar damar tıkanıklığının tedavisi için balon anjiyoplasti işlemi uygulayan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr.Kardiyolog Göksel Acar ve ekibine, hastane yönetimine ve Başhekim Op.Dr. Recep Çalışkan’a teşekkür etti.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10