Muhtarlar toplantısı Hayrabolu'da yapıldı

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün genelgesi gereğince, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan başkanlığında yapılan "Muhtarlarla Buluşma Toplantıları" nın May?

Hayrabolu 15.05.2018 12:11:00 0
Muhtarlar toplantısı Hayrabolu

Her ay farklı bir ilçede muhtarlar ile bir araya geldiklerini ifade eden Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan; ‘’Bu ayda sizlerle birlikte olmak muhtarlarımızın taleplerini ve sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla buraya geldik. Mahallelerinizdeki sorunlarla ilgili olarak bizlere ileteceğiniz konular varsa bunları ilk ağızdan dinleyip yapabileceğimiz konuları bizzat not alarak gerekli yerlere ileterek sorunların çözümü konusunda gereğini yapmayı düşünüyoruz’’ dedi.

 

 

 

MUHTARLARIMIZ BİZLERİN ELİMİZ AYAĞIMIZ

 

 

 

Muhtarlarımız bizlerin elimiz ayağımız diyen Vali Ceylan; ‘’Her konuda kendilerinden destek aldığımız seçilmiş ve o yöreyi temsil eden kişiler, o açıdan bizim için çok değerli kişiler. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum, çünkü bizler o mahallelerde yaşayan insanların sorun ve ihtiyaçlarını bilemeyiz. Mahallelerinizdeki sorun ve ihtiyaçları olan kişileri bizlere ulaştıracağınız bilgilerle haberimiz oluyor. Muhtarlarımızdan bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada aynı desteği bekliyoruz. “ ifadelerini kullandı.

 

 

 

SEÇİM SÜRECİ İLE İLGİLİ MUHTARLARA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

 

Vali Ceylan, seçim süreci ile ilgili muhtarlara bilgilendirmede bulunarak“ Millet idaresinin sandığa ulaşabilmesi için Muhtarlarımızın üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyoruz. Seçimlerle ilgili mahallelerinizde yapılacak toplantılarda huzuru bozacak her hangi bir duruma rastlanıldığında emniyet ve asayiş birimleri ile irtibat kurmanızı ve  bu konuda hassas davranmanızı istiyoruz. Önümüzdeki günlerde başlayacak Ramazan-ı Şerif’inizi tebrik ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum ” dedi.  Vali Ceylan’ın konuşmasının ardından, muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Ceylan’a ve yetkililere ilettiler.

 

Haber: Metin KARA


 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10