Ramazan denetimleri başladı

Ramazan'ın gelmesi ile birlikte Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri ile Zabıta Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki pastane ve fırınlar denetlendi.

Kapaklı 16.05.2018 12:42:00 0
Ramazan denetimleri başladı

RAMAZAN BOYUNCA DEVAM EDECEK

 

Denetimlerin ramazan boyunca devam edeceğini ifade eden Kapaklı Belediye yetkilileri, vatandaşların gıdaya sağlıklı şartlarda ulaşmasını sağlamak amacıyla ilçedeki tüm fırın, pastane ve unlu mamul işletmeleri hijyen kontrolünden geçirildiğini belirterek; ‘’ Sağlıklı ve kaliteli bir hizmet için genel düzen, hijyen, genel temizlik kuralları, alet, ekipman temizliği, kişisel temizlik, depolama ve muhafaza koşulları gibi kriterler denetleniyor. Bunun yanında evraklarla ilgili incelemelerde yapılıyor. Kontrollerde eksiklik görülen işletmelere gerekli uyarılar yapılarak halkın hijyenik ortamda, güvenli ve kaliteli bir hizmet alması sağlanıyor’’ dedi.

 

ASLİ GÖREVİMİZ

 

İlçede ikamet eden tüm vatandaşların sağlıklı, hijyenik ortamda alışverişlerini yapmalarını sağlamanın asli görevler arasında yer aldığını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “ Kapaklı Belediyesi olarak tüm tedbirlerimizi aldık. Denetimler sırasında esnafımızı eksiklikler ve hataları konusunda uyarıyoruz.Esnafımız duyarlı, yapılan denetimlerden sonra eksiklikler gideriliyor. İnsan sağlığı bizim için her şeyden önemli. Denetimlerimizi esnafımızı zor durumda bırakmak için değil, evine yiyecek götüren vatandaşların hijyenik koşullarda üretilmiş gıdaları tüketebilmeleri için yapıyoruz. Esnafımızın genel manada bilinçli olduğunu da görüyoruz. Bu duyarlılık için esnafımıza da ayrıca çok teşekkür ediyor şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

 

Haber: Abdullah ADIGÜZEL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10