Milli Piyango 19 Mayıs özel çekiliş biletleri tükendi

Çerkezköylü seyyar milli piyango bayileri milli piyangonun 19 Mayıs özel çekiliş ikramiyesi olan 4 milyon TL'yi kazanmak için biletlerin çabuk tükendiğini belirttiler.

Çerkezköy 16.05.2018 18:20:00 0
Milli Piyango 19 Mayıs özel çekiliş biletleri tükendi

SATIŞLARDAN MEMNUNUZ

 

Çerkezköylü Seyyar Bayi İsmail Garip, “Özellikle bu yıl milli piyangonun özel çekilişlerine vatandaşlarımız ilgi gösteriyor. Önceki yıllarda özel çekilişlere böyle bir ilgi hiç olmadı. Bence bir kaç nedeni olmalı. Ya vatandaşların ekonomik durumu çok bozuk,  ya herkesin ihtiyaçlarını karşılaması ya da harcını borcunu ödemesi içindir diye düşünüyorum. Bu nedenle bu yıl milli piyangonun 19 Mayıs özel çekiliş biletlerine talep çok oldu. Biletler tükendi. Şu an elimizde tek tük bilet kaldı, onlar da tükenmek üzere. Bu yıl 19 Mayıs özel çekiliş bilet satışlarından memnunuz. Temennim büyük ikramiyenin Çerkezköy’e çıkması” dedi.

 

HERKES HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYOR

 

Çerkezköylü Seyyar Milli Piyango Bayi Mehmet Akça da, “ Vatandaşlarımız ihtiyaçlarını gidermek ya da yeni bir şeyler elde etmek için mevcut ekonomik durumları iyi olmadığından alacaklarını alamamakta ve bu nedenle tüm beklentileri ve halellerinin gerçekleştireceklerini umut ettikleri Milli Piyango çekilişleri oluyor. Bilet alıyorlar. Geçen yıl milli piyango özel çekilişlerine ilgi fazla değildi, ancak bu yıl bir hayli fazla. Özellikle de bu yıl 19 Mayıs özel çekilişine olan talep bizleri çok sevindirdi. Bu yıl 19 Mayıs özel çekilişin büyük ikramiyesi 4 Milyon TL. Biletler çeyrek 7 lira 50 kuruş, yarım bilet 15 TL ve tam bilet 30 TL’den satılıyor. Herkes hayallerini gerçekleştirmek için bütçesine göre bilet alıyor” dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10