Çerkezköy'de 19 Mayıs coşkuyla kutlanacak

Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıktığı ve Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün olan 19 Mayıs, her yıl ülke genelinde Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak

Çerkezköy 17.05.2018 15:13:00 0
Çerkezköy

Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 99. yıldönümünde 19 Mayıs Ulusal Egemenlik Gençlik ve Spor Bayramı Çerkezköy’de coşkulu bir şekilde kutlanacak.

 

 

ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNULACAK

 

 

İlçe Anma ve Kutlama Komitesi tarafından belirlenen program kapsamında kutlamalar yarın saat 10.00’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayacak ve saygı duruşu, akabinde de İstiklal Marşı’nın okunması ile devam edecek.

 

 

KUTLAMALAR KAPALI OTOPARK ÜZERİNDE DEVAM EDECEK

 

 

Çelenk sunumunun ardından kutlamalar Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Güven Sokak’taki Kapalı Otopark alanında saat 10:15’te devam edecek. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın yapılmasının ardından 19 Mayıs Ulusal Egemenlik Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili şiirler okunacak. Daha sonra programda dereceye giren öğrencilere ödüller verilmesinin ardından taekwondo gösterisi yapılacak. Solo türkülerin seslendirilmesi ve halk oyunları gösterilerinin yapılmasının ardından kutlama programı sona erecek.

 

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10