Bayram, STK'ları iftarda buluşturdu

Çerkezköy'de ilk iftarı Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram tarafından sivil toplum kuruluşları yöneticilerine ve ailelerine verildi. İftarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Çerkezköy 17.05.2018 16:49:00 0
 Bayram, STK

İftar Programında Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevil, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör,Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Samsunlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Topçu, Çerkezköy Erzurumlular Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın, Tekirdağ Gümüşhaneliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu, Karadeniz Sevenler Derneği Başkanı Taner Diş, Çerkezköy Malatyalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Esat Deniz, Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emrullah Ataçay, Genç Erzurumlular Derneği Başkanı İlyas Akın, Çerkezköy Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Kenan Çetin, Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Önder, Kapaklı Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Önkol, Kapaklı Ordulular Dernek Başkanı Süleyman Doğan, Çerkezköy Vezirköprü Karanarlılar Dernek Başkanı Fazlı Balcı, Samsun Çarşamba İlçesi Boyacılı Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan  Yardımcısı Mahmut Yavuz, Çerkezköy Vezirköylüler  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Yıldız katıldı.

BİRLİKTELİĞİMİZİ VE DAYANIŞMAMIZI PEKİŞTİRMEK İSTEDİK

İftar sonrası konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, “Bu Ramazan ilk iftarı derneklere verelim istedim. İlçemizde birçok dernek var. Ancak tüm dernekler olarak bir araya gelerek bir dayanışma içinde bulunmadık. Bu akşam ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları başkanlarımızı ve eşleriyle ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu akşam hem bir araya gelmek hem birbirimizi yakından daha iyi tanımak ve birlik beraberliğimizi pekiştirmektir. İnşallah bundan böylede sık sık bir araya gelerek bu birlik ve beraberliğimizi pekiştirelim istiyoruz. Bildiğiniz gibi ben aynı zamanda Çerkezköy Samsunlular Dernek Başkanlığı da yapmaktaydım ancak seçim sürecine girmemiz dolayısıyla dernek başkanlığı görevimi  Kenan Topçu ağabeyime devrettim” dedi.

GÜZEL BİR BİRLİKTELİK

Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevil de “Bu akşam bizleri iftar sofrasında bir araya getiren Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram’a bu güzel birlikteliği sağladıkları için teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşları yöneticilerinin her zaman bir araya gelmeleri iyidir. Bu akşam burada sivil toplum kuruluşlarımızın başkanlarının bir arada birlik ve beraberlik ve dayanışma içinde olmaları ilçemizdeki arkadaşlık ve dostluk bağlarının da iyi göstergesidir.”dedi. Daha sonra iftar programına katılan STK başkanları kısa öz geçmişleriyle kendilerini tanıttılar.

Haber/Seyit SÜREN 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10