Çerkezköy sarı-kırmızı

Galatasaray'ın ligin son haftasında deplasmanda Göztepe'yi 1-0 mağlup edip 21'inci şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Çerkezköy'de binlerce taraftar sokaklara dökülerek takımlarını

20.05.2018 12:47:00 0
Çerkezköy sarı-kırmızı

Göztepe'yi deplasmanda 1-0 yenerek 21. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'ın taraftarları sokaklara ve meydanlara indi. Sarı-kırmızılılar şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

 

 

ŞAMPİYONLUĞU KUTLADILAR

 

 

Çerkezköy’de ki kafe ve eğlence mekanlarında Galatasaray Sivaspor karşılaşmasını izleyen taraftarlar maçın bitiş düdüğü ile birlikte ellerindeki sarı kırmızı bayraklarla sokağa döküldü. Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan taraftarlar burada meşaleler yakarak ve slogan atarak şampiyonluğu kutladı.  Caddedeki araç trafiğini kapatan grup, burada saatlerce kutlama yaptı. Yaşlısı genci, kadını erkeği yüzlerce Çerkezköylü Galatasaray taraftarı ellerindeki sarı-kırmızı bayraklarla Çerkezköy Belediye Meydanı'nı karnaval alanına çevirdi. Ellerindeki bayrakları sevinçle sallayan Galatasaray taraftarları yaptıkları tezahüratlarla mutluluklarını dile getirdiler.

 

 

 7’DEN 70’E HERKES KATILDI

 

 

Oluşturulan konvoylar nedeniyle trafiğin yoğun olduğu Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesi bir süreliğine kapandı. Marşlar ve şarkılar söyleyerek Cumhuriyet Meydanı’nda büyük sevinç yaşayan sarı kırmızılı taraftarlar Galatasaray'ın 21’inci şampiyonluğunu kutladılar. Renkli görüntülerin oluştuğu kutlamalarda, güzergah üzerindenbulunan ev ve işyerlerinden de gruba alkışlarla destek verildi. Kadını, erkeği, genci, yaşlısı ile sokağa çıkıp takımlarının 21. şampiyonluğunu kutlayan taraftarlar, zaman zaman Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye de göndermede bulundu.  Uzun araç konvoylarının oluştuğu kutlamalara Çerkezköy’de binlerce kişi katılırken, taraftarların şampiyonluk kutlamasında polis ekipleri de yaşanabilecek herhangi bir olumsuz olaya karşı güvenlik önlemleri aldı. Kutlamalar gece geç saatlere kadar devam etti.

 

 

EDİRNE’DE KUTLANDI

 

 

Spor Toto Süper Lig'in 34'üncü haftasında Göztepe'yi 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın taraftarları Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde de sokaklara döküldü. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Galatasaray taraftarları Edirne'de büyük coşku yaşadı. Trakya Üniversitesi Ayşekadın ve Balkan Yerleşkesi'nde toplanan çoğunluğu üniversite öğrencileri, şampiyonluğu meşaleler yakarak kutladı. Araçlarıyla çıkanlar ise uzun konvoylar oluşturarak sarı kırmızı bayraklarla şehir turu yaptı.

 

 

TEKİRDAĞ'DAKİ KUTLAMALAR

 

 

Galatasaray'ın şampiyonluğu Tekirdağ ve Çorlu ilçesinde de coşkuyla kutlandı. Maçın bitiminin adından Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Galatasaraylı taraftarlar ellerindeki takımlarının bayrakları ve formaları ile Omurtak Caddesi Atatürk Meydanı'nda toplandı. Burada davul-zurna eşliğinde takımlarının şampiyonluğunu kutlayan taraftarlara araçları da katılan olunca trafik durma noktasına geldi. Kutlamalarının yapıldığı meydanda Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Kutlamalar geç saatlere kadar sürdü.

 

 

Haber/Abdullah ADIGÜZEL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10