Bisiklet hırsızı kameraya yakalandı

Çerkezköy İstasyon Mahallesi Hacı Fahri Zümbül Caddesinde bulunan bir apartmana giren hırsız, çaldığı bisiklet ile kayıplara karıştı. Hırsızlık anı ise kayıtta olan güvenlik kamerasına

Çerkezköy 20.05.2018 16:27:00 0
Bisiklet hırsızı kameraya yakalandı

Yazın gelmesi, havaların ısınması ile birlikte bisiklet hırsızlıkları da trend yaptı. Çerkezköy İstasyon Mahallesinde bir apartmandan bisikleti çalan şahıs, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Bisikleti kendine aitmiş gibi apartmandan alıp giden hırsızın pişkin tavırları dikkat çekti. Görüntülerde hırsız bir süre etrafı izledikten sonra elleri cebinde apartmana giriyor. Apartmanda kilitli olan bisikleti çalan hırsız, bisiklete binerek uzaklaşıyor.

 

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ  

 

 

Bina sakinleri defalarca buna benzer hırsızlık olaylarının yaşanması üzerine binaya güvenlik kameraları taktırmalarına rağmen yinede hırsızlıktan kurtulamadılar. Kamera kayıtlarından şahsı belirleyen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri A.S isimli şahsı kısa sürede kıskıvrak yakaladı. İfadesi alındıktan Çerkezköy Adliyesine sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10