Ramazan eğlenceleri bu yılda düzenleniyor

'Ramazan Birlikte Güzel' sloganı ile Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ramazan eğlenceleri, 3 Haziran Pazar günü başlıyor. Geleneksel Ramazan eğlencelerinin Kapalı

Çerkezköy 21.05.2018 12:47:00 0
Ramazan eğlenceleri bu yılda düzenleniyor

‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ramazan eğlenceleri, 3 Haziran Pazar günü başlıyor.

 

RAMAZAN EĞLENCELERİ PROGRAMI ŞÖYLE

 

Geleneksel Ramazan eğlencelerinin Kapalı Otopark Alanı üzerinde 3 Haziran Pazar günü ‘Ramazan Hatırası’ adlı tek perdelik oyun ile başlayacağını belirten Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri; ‘’4 Haziran Pazartesi günü ‘Yeşilçam Sahnede’ adlı teatral konser ile devam edecek. 5 Haziran Salı günü Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Konserinin gerçekleştirileceği Ramazan Eğlenceleri programları kapsamında 6 Haziran Çarşamba günü de ‘Eski Zaman Hikayesi’ adlı müzikli Türk tiyatrosu sahnelenecek. 7 Haziran Perşembe günü eşsiz anlatımıyla Sunay Akın eski zamanların Ramazan öykülerini Çerkezköylüler için anlatacak. Etkinlikler 8 Haziran Cuma günü Çerkezköy Şehir Orkestrası Halk Konseri ile devam edecek. Ramazan Eğlenceleri programları 9 Haziran Cumartesi günü Çerkezköy Belediyesi Gitar ve Bağlama kursiyerlerinin yılsonu gösterileri ile son bulacak’’ dedi. ‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Eğlencelerinin, 3 – 8 Haziran tarihlerinde yapılacağını ifade eden yetkililer eğlencelerin her akşam saat 21.30’da başlayacağını kaydetti.

 

AKAY, ÇERKEZKÖYLÜLERİ DAVET ETTİ

 

Ramazan Eğlenceleri etkinliklerine tüm Çerkezköy halkını davet eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ‘’Hemşericilik bilincinin artması, kültürel kaynaşma ve dayanışmanın üst seviyeye çıkması için Çerkezköy Belediye Başkanı olarak her türlü çaba ve gayreti göstermeye bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğim’’ dedi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10