İkinci durak İstasyon Mahallesi oldu

 'Sofralar Kuruluyor, Gönüller Bir Oluyor' sloganı ile Çerkezköy Belediyesi tarafından ilki Fatih Mahallesi'nde kurulan iftar sofralarının ikinci durağı İstasyon Mahallesi oldu.  Fatih Mahallesi?

Çerkezköy 22.05.2018 13:45:00 0
İkinci durak İstasyon Mahallesi oldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulacağını ve mahalle sakinlerini iftar sofralarında buluşacağını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Enver Bayram, “Ramazan Ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz. Bu yıl ilk mahalle iftarımızda Pazar günü Fatih Mahallesi, bugün ise İstasyon Mahallesi sakinleri ile bir araya gelmenin mutluluğunu, huzurunu, keyfini yaşadık. İftarlarımıza katılan, bizler ile birlikte oruçlarını açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, hayırlı, huzurlu, bereketli Ramazanlar diliyorum” dedi.

 

BİNLERCE HEMŞERİMİZ İLE BİR ARAYA GELMEYİ HEDEFLİYORUZ

 

Ramazan ayı boyunca 12 farklı noktada kurulacak olan Çerkezköy Belediyesi İftar Sofralarında Çerkezköylü hemşerileri görmekten, onlar ile oruç açmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade eden Bayram; ‘’Ramazan ayı boyunca kurulacak iftar sofralarımızda toplam binlerce hemşerimiz ile bir araya gelmeyi hedefliyoruz”

 

Haber: Metin KARA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10