Kasparovlar'dan Başkan Akay'a ziyaret

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Küçükler Satranç Takım Şampiyonası'nda şampiyon olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Satranç Takımı sporcularını makamÄ

Çerkezköy 25.05.2018 12:17:00 0
Kasparovlar

Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Ömür Çelik ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Satranç Takımı Antrenörü Remzi Yakut beraberindeki satranç takımı ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. 7 – 8 Nisan 2018 tarihlerinde Çorlu’da düzenlenen Tekirdağ Küçükler Satranç Takım Şampiyonası’nda Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Erkek Satranç Takımı'nın şampiyon olduğunu kaydeden Remzi Yakut, “Kız takımımız ise şampiyonayı 2. tamamladı” dedi.

 

 

“TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAĞIZ”

 

 

Yakut “  Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Erkek Satranç Takımımız elde ettiği bu başarı ile birlikte  4 – 10 Haziran tarihlerinde Çorum’da düzenlenecek olan Türkiye Küçükler Satranç Takım Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Satranç Takımında Şahin Ergin, Yağız Efe Deniz, Hüseyin Efe Gökçe, Ömer Bartu Yaşın, Ege Yiğit Çelik, Efsun Yakut, Hilal İçen ve Ece Naz Sönmez yer alıyor. Bu sporcularımızın yaşları henüz çok küçük. Birkaç yıl içinde bu çocuklarımız kentimize Türkiye şampiyonluğu ile dönecektir” dedi.

 

 

“DAHA İYİ YERLERE GELECEKTİR”

 

 

Ziyaretten ötürü sporcu ve antrenörlere teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay”

Remzi Yakut hocamızın Çerkezköy’de satranç sporunun gelişimi noktasında büyük emekleri var. Kendisine bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür ediyor, Tekirdağ şampiyonasında 1’inci olan takımımızı da tebrik ediyorum. Çerkezköy’de satranç sporuna olan ilgi her geçen gün artıyor.

Çerkezköy satrancı çok daha iyi noktalara gelecektir. Buna gönülden inanıyorum. Çünkü bu yolda gerek hocalarımız, gerek sporcularımız, gerekse velilerimiz büyük emekler harcıyorlar. Biz de Çerkezköy Belediyesi olarak elimizden gelen desteği sporcularımıza vermeye gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.   

 

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10