Tokatlılardan geniş katılımlı iftar

Çerkezköy Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği her yıl olduğu gibi bu Ramazan'da da geleneksel hale gelen iftar yemeğini önceki gün dernek binasında gerçekleştirdi.

Çerkezköy 27.05.2018 12:17:00 0
Tokatlılardan geniş katılımlı iftar

Gazi Osman Paşa Mahallesi Sümbül Sokak’ta bulunan dernek önünde gerçekleştirilen iftara Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, AK Parti Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nezahat Erdoğan, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Şakir Odabaşı, Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Abdullah Öğe, partililer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çok sayıda Tokatlı ve vatandaşlar katıldı.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Çerkezköy Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ersoy Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri iftar programına katılanlarla yakından ilgilenerek yemek servislerini bizzat kendileri yaptı. İftara katılan davetlilere teşekkür eden Dernek Başkanı Ersoy Aktaş “ Derneğimizin düzenlediği iftara katılmanız bizleri onurlandırdı. Herkese şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10