İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları sürüyor

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili adayları Enez Kaplan, Muhtar Mahramlı, Hazım Tamer Dodurka, Belma Kuvancı, Oğuzhan Aydın, Nurcan Balcı Erol, Çorlu ziyaretlerinin ardından Çerkezköy'e ve daha sonra Kapakl?

Çerkezköy 27.05.2018 13:37:00 0
İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları sürüyor

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili adayları Çerkezköy ziyaretinde önce ilçe teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, ilçe yönetimi ve partililer ile bir araya geldiler. Ardından ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Atatürk Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

 

PINAR BULVARI’NDAKİ ESNAFTAN DESTEK İSTEDİLER

 

Çerkezköy’ün ardından  Kapaklı’ya geçen İYİ Parti Tekirdağ Milletvekilleri adayları Kapaklı’da da İYi Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Yusuf Çetin,ilçe yönetimi ve partililerle kısa bir görüşme yaptıktan sonra  İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Pınar Bulvarı’nda esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

 

SARAY’DA 4 CADDEDEKİ ESNAFI ZİYARET ETTİLER

 

İYİ Parti Tekirdağ milletvekili adayları son olarak Saray’a geçtiler. Saray’da da önce Saray ilçe teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Rahim Buluş, ilçe yönetimi ve partililerle bir araya geldiler. Daha sonra İlçe Başkanı Rahim Buluş ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ayazpaşa Caddesi, Çerkezköy Caddesi, Vize Caddesi ve Vatan Caddesi’nde esnaf ziyareti yaptılar.

 

‘’HİÇ KİMSE AÇ YATMAYACAK’’

 

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları,  seçim çalışmaları yaptıkları bölgeleri Tekirdağ’ın her yanında olduğu gibi Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da da vatandaşların hem partilerine  hem de kendilerine büyük ilgi gösterdiklerini ve gösterilen ilgiden de çok memnun olduklarını ifade ederek bu ilginin sandığa yansıyacağına da inandıklarını belirttiler. İlçelerde yaptıkları esnaf ziyaretlerinde  İYİ Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’e ve  İYİ Parti’ye  oy vererek destek isteyen İYİ Parti Tekirdağ milletvekili adayları, “İyi parti Türkiye’ye iyi gelecek, Tekirdağ’a iyi gelecek Genel Başkanımız  Merak Akşener 24 Haziran’da cumhurbaşkanı olduğunda herkes  ve her kesim rahat edecek. İnsanlarımızın ekonomik durumları iyileştirilecek, işsizlik giderilecek, üretim artacak, her alanda kalkınma olacak, insanlarımız huzur bulacak. Hiç kimse aç yatmayacak” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10