Çerkezköylüler hayallerini 'Şehrim 2023 Projesi Otobüsü'ne sıraladı

AK Parti Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından hazırlanan 'Şehrim 2023 Projesi'nin tanıtım otobüsü önceki gün Çerkezköy'e geldi.  Otobüste yapılan anket formu il

Çerkezköy 27.05.2018 14:15:00 0
Çerkezköylüler hayallerini

AK Parti Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘Şehrim 2023 Projesi’nin tanıtım otobüsü önceki gün Çerkezköy’e geldi.  Otobüste yapılan anket formu ile Çerkezköylüler kentlerine yapılamasını hayal ettikleri hizmetleri sıraladılar.  Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık ve AK Parti Tekirdağ 6. sıra Milletvekili Adayı Abdullah Öğe’de partili ve vatandaşlara belediye önünde konuşlanan şehrim 2023 projesi tanıtım otobüsü önünde basın açıklaması yaptılar.

 

ŞEHRİM 2023 PROJESİNE DESTEK BEKLİYORUZ

 

Önceki gün saat 14.00’te belediye önünde konuşlanan Ak Parti ‘Şehrim 2023 Projesi’ tanıtım otobüsü önünde basın açıklaması yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık; “ Değerli üyelerimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın önderliğinde Genel Başkan Yardımcımız Samsun Milletvekili Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaslan’nın başlatmış olduğu ‘Şehrim 2023 Projesi’ne desteğinizi bekliyoruz. Proje kapsamında ortak geleceğimiz olan şehrimizin mevcut durum analizlerinin yapılması, şehrin sorunları ve olanakları, güçlü ve zayıf yönlerinin dinamikleri ile tartışılması, şehrimizin belirlenen potansiyelleri ve öne çıkan değerleriyle yenilikçi bir bakış açısını birleştirerek kimlikli şehirler özgürlüğüne ulaştırılması amacıyla ortak aklın ortaya koyacağı bir çalışma modelini ortaya koyuyoruz” dedi.

 

ŞEHRİM 2023 PROJESİ İLE VİZYONER ŞEHİRLER ORTAYA ÇIKARMAYI AMAÇLIYORUZ

 

Ercan Tanışık “ AK Parti olarak, Türkiye’nin her meselesinde olduğu gibi, şehircilik alanında da güçlü bir iddianın sahibi olarak geleceğin Türkiye’si için şehirlerimizin çevre, şehir ve kültür vizyonlarını ortaya koymak amacıyla öncelikli olarak 30 büyük şehirde başlayan ‘Şehrim 2023 Projesi’nde, katılımcı bir anlayışı,  vizyoner bir bakış açısıyla birleştiren ve bu yolla yereli evrensel bir değere dönüştürmeyi amaçlayan stratejileri hep birlikte hayata geçireceğiz. Bu anlamda bugün burada bulunan Şehrim 2023 Otobüsümüzü ziyaret ederek daha güzel bir şehir için Çerkezköy halkımızın fikir ve düşüncelerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

 

YEŞİL ALANLARI OLAN İNSANLARIN NEFES ALACAĞI ŞEHİRLER OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Ardından konuşan AK Parti Tekirdağ 6. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Öğe’de, “Bugün Şehrim 2023 Otobüsü 30 büyük şehrimizde dolaşıyor ve insanların hayallerine dokunmak isteniyor. Çerkezköy’de yaşayan vatandaşlarımız da kentleriyle ilgili olarak hayallerinde ne var ise Şehrim 2023 otobüsümüzün önünde kurulan stantlardaki  anket kağıtlarına hayallerinde gerçekleşmesini istedikleri hizmetleri yazabilirler. Cumhurbaşkanımız millete çok daha fazla hizmet etme anlayışıyla yola çıkarak her alanda olduğu gibi şehirlerinde daha vizyoner şehirler olması için çalışma başlatmıştır ve kısaca kendini milletine adamış bir insan. Yolları kaldırımları beton yığınları olmayan ruhsuz şehirler yapmayı istemiyoruz. Yeşil alanları olan insanlarımızın nefes alacağı şehirlerin olmasını istiyoruz. Şehrimizin daha iyi, yaşanabilir ve geleceği daha parlak olması için çalışıyoruz.   81 ilden gelen insanlarımızın yaşadığı şehrimizi geçmişiyle ve geleceğiyle bütünleştirerek 2019 yılında Çerkezköy Belediyesi’ni sizlerle AK Parti belediyesine kazandırarak 2023 hedefimize ilerleyeceğiz. Otobüsümüzdeki anketimize katılmasınız istiyorum. Herkes aklından geçenleri anket formuna yazabilir.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10