Doğanspor'un gençleri kupasına kavuştu

Tekirdağ U-17 Ligi D Grubu'nda mücadele eden Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı 2017-2018 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamladı. En yakın rakibine dört puan fark atarak şampiyonluk ipini göğüsle

28.05.2018 12:39:00 0
Doğanspor

İLK HAFTAYA KAYIPLA BAŞLADI

 

 

Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı sezonun ilk hafta karşılaşmasında Çerkezköy 1923 Gençlikspor U-17 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşma ise karşılıklı kaydedilen gollerle 3-3 sonuçlandı. İlk haftayı bir puanla kapatan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı ikinci hafta maçında Çorlu Aslanspor U-17 Futbol Takımına konuk oldu. Rakibi karşısında maça etkili başlayan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan da 2-1 galip ayrılıp ligdeki ilk galibiyetini elde etti.

 

 

ÜST ÜSTE GALİBİYETLER ALDI

 

 

Ligin üçüncü haftasını bay geçen Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı dördüncü hafta maçında Yıldız Gençlikspor U-17 Futbol Takımını konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar çok  rahat bir futbol ortaya koyan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan da 4-0 galip ayrılıp puanını da 10 yaptı. Ligde ilk devrenin son karşılaşmasında Çorluspor U-17 Futbol Takımına konuk olan temsilcimiz zayıf rakibi karşısında zaman zaman zorlanmasına rağmen zorlu karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmasını bildi.

 

 

RAKİPLERİNİ TEKER TEKER GEÇTİ

 

 

Ligdeki tek beraberliğini aldığı Çerkezköy 1923 Gençlikspor U-17 Futbol Takımı ile karşı karşıya gelen Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı rövanş maçında rakibine acımadı. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Çerkezköy Doğanspor karşılaşmadan da 4-0 galip ayrılıp şampiyonluğuna bir adım daha yaklaştı. Ligin yedinci haftasında ise en yakın rakibi 2016 Aslanspor U-17 Futbol Takımını evinde konuk eden Çerkezköy Doğanspor karşılaşmadan da 3-1 galip ayrılıp rakibi ile puan farkını dörde çıkarmış oldu.

 

 

SON HAFTAYI HÜKMEN GALİBİYET İLE KAPATTI

 

 

Ligin sekizinci haftasını bay geçen Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı dokuzuncu hafta maçında ise Yıldız Gençlikspor U-17 Futbol Takımına konuk oldu. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın ilk devresini kaydettiği golle önde tamamlarken, ikinci devrede de üstünlüğünü sürdürüp karşılaşmadan 2-1 galibiyet ile ayrıldı. Şampiyonluğunu ilan eden Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı son hafta ise rakibi Çorluspor U-17 Futbol Takımının maça çıkmaması sonucu sezonu 3-0’lık hükmen galibiyet ile tamamladı.

 

 

22 PUANLA ŞAMPİYON OLDU

 

 

10 haftalık lig maratonunda sekiz karşılaşmaya çıkan Çerkezköy Doğanspor’un gençleri yedi galibiyet ve tek beraberlikle sezonu 22 puanla şampiyon olarak tamamladı. Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı sezon boyunca rakip filelere 23 gol atarken, kalesinde ise 7 gole izin verdi.

 

 

“HAKLI BİR ŞAMPİYONLUK ELDE ETTİK”

 

 

Bütün sporcularını tek tek tebrik eden Çerkezköy Doğanspor’un antrenörü İsmail İnan “ Daha önce U-17 liginin yabancısıydık. Bu sene bu ligde ilk defa mücadele ettik. Sıfırdan bir ekip kurarak yola çıkarak idmanlara başladık. Çalışmalarımız yoğun tempoda ve aralıksız bir şekilde sürdü. Futbolcu kardeşlerimiz yağmur çamur kar demeden idmanlara geldiler. Hep inandılar, hepsi karakterli ve çalışkan çocuklar. Maçlarda yüreklerini ortaya koydular. Bizlere yaşattıkları başarı için bütün sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Sezon başından bu yana bizden desteğini esirgemeyen halkımıza, futbol sevdalılarına ve Kulüp Başkanımız Kazım Asbaş’a teşekkür ederiz. İnşallah önümüzdeki sezonlarda tüm alt yapı kategorilerinde yeni başarılar elde edeceğiz. Bunun içinde şimdiden çalışmalarımıza başladık” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10