Yüceer: "Artık Tamam" diyoruz

CHP Tekirdağ Milletvekili ve Adayı Candan Yüceer, seçim çalışmalarına Çerkezköy'den başladı. Çerkezköy İlçe Başkanlığında ilçe örgütü ile bir araya gelen Yüceer,  24 Ha

Çerkezköy 29.05.2018 15:29:00 0
Yüceer:

Ülkenin 16 yıldır antidemokratik uygulamalarla, tek adamla yönetildiğini iddia eden Yüceer, “Bir kişinin iki dudağının arasından çıkan kanun oldu. Bu süreçte demokrasi, hukuk devleti ilkesi askıya alındı. Kişisel hak ve özgürlükler yok edildi. En küçük muhalif ses OHAL bahane edilerek bastırılmaya çalışıldı. Ülkemizin tek adam rejimine ihtiyacı yok. Ülkemizin demokrasiye ihtiyacı var. Cumhuriyete ihtiyacı var, CHP’ye ihtiyacı var. Bu düzene “artık tamam” diyoruz. Millet için geliyoruz. Demokratik, özgür, çağdaş bir ülkeyi kurmak için geliyoruz. Huzurlu yarınlar inşa etmek için geliyoruz.” dedi.

 

 

‘’MEMLEKETE BEREKET GELECEK’’

 

 

İlçe örgütü ile birlikte Çerkezköy’de esnaf ziyareti yaparak seçim bildirgesini anlatan Yüceer, Esnafın zor durumda olduğunu, Bağkur primlerini ödeyemediğini, siftah bile edemeden dükkanını kapattığını ifade ederek; “CHP İktidarında Esnaf Bakanlığı kuracağız. Esnafın kira stopajını kaldıracağız. Esnafa yıllık ödediği vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullandıracağız. Ücretlilerin ve esnafın asgari ücrete kadar olan gelirlerine gelir vergisi muafiyeti tanıyacak şekilde, gelir vergisi dilimlerini yeniden düzenleyeceğiz. Vergiler azalacak, teşvikler artacak, esnaf satacak, memlekete bereket gelecek” dedi.

 

 

Haber: Mayil SEYMEN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10