Dereceye girenler belli oldu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Resim ve Kompozisyon Yarışmalarında dereceye girenler belli oldu. "Şehit, Vatan ve Bayrak" temasıyla yazılan kompozisyon yarı

Çerkezköy 29.05.2018 17:31:00 0
Dereceye girenler belli oldu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) tarafından Çerkezköy ve Kapaklı’da bulunan ortaokul öğrencilerine yönelik ödüllü resim yarışması ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen ödüllü kompozisyon yarışması sonuçlandı.

 

 

İNCELEME KOMİSYONU ÇALIŞMASINI TAMAMLADI

 

 

Katılımın oldukça yoğun olduğu yarışmalara başvuruları değerlendiren inceleme komisyonu çalışmasını tamamladı. İnceleme komisyonlarında Çerkezköy’den ve Kapaklı’dan 10 öğretmen görev aldı. Kompozisyon dalında komisyonca 20 eser değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede “Şehit, Vatan ve Bayrak” temasıyla yazılan kompozisyon yarışmasında, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencisi Abdüllatif Çetinkaya ‘Muradi’ rumuzlu eseriyle birinci, Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Gülüzar Taş ‘Memleketim’ rumuzlu eseriyle ikinci ve Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencisi Fahriye Gündoğdu ‘Beyaz Melek’ rumuzlu eseriyle üçüncü oldu.

 

 

RESİM DALINDA 41 ESER DEĞERLENDİRİLDİ


 

Resim dalında 41 eser değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede “Şehit, Vatan ve Bayrak” temasıyla yapılan resim yarışmasında, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Ceyhun Güleç ‘Beyaz Ruh’ rumuzlu eseriyle birinci, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Abdulsamet Top ‘Dövmeci’ rumuzlu eseriyle ikinci ve 75. Yıl Ortaokulu öğrencisi Nazım Bilçin ‘Koruyucu’ rumuzlu eseriyle üçüncü oldu.

 

 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENECEK

 

Yarışmada dereceye giren öğrencilere, 05 Haziran 2018 Salı günü Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğünde düzenlenecek törenle ödülleri verilecek. “Şehit, Vatan ve Bayrak” temasıyla düzenlenen her iki yarışmada da ilk 3’e giren öğrencilere ödül olarak tablet bilgisayar verilecek. Ayrıca yarışmalarda birinci olan öğrencinin, öğrenim gördüğü okulun okul aile birliğine de maddi yardım yapılacak.

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10