Albayrak başarılı sporcuları makamında ağırladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Okyanus Su Sporları Kulübü Derneği sporcularını ve Türkiye şampiyonası ve Marmara 1.Bölge şampiyonasında dereceye giren Büyükşehir personel

30.05.2018 17:48:00 0
Albayrak başarılı sporcuları makamında ağırladı

“SON DERECE MUTLUYUM”

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kadir Albayrak, alanlarında dereceye girerek 9 kez Türkiye rekoru elde eden sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Başkan Albayrak ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak spor, sanat gibi alanları her zaman desteklediklerini belirterek Tekirdağ’ın ve Tekirdağlı sporcuların kazandıkları başarıdan son derece mutlu olduğunu söyledi. Genç Sporcular da Başkan Albayrak’a gösterdiği misafirperverlik nedeni ile teşekkür etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Albayrak daha sonra ise Türkiye Şampiyonası ve Marmara 1. Bölge Şampiyonasında dereceye giren Büyükşehir personeli Ataberk Yücel’i makamında ağırladı. Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kadir Albayrak, Ataberk Yücel’i tebrik ederek başarıların devamını diledi. Ataberk Yücel de Başkan Albayrak’a gösterdiği misafirpervelik nedeni ile teşekkür etti.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10