Çiftçiler iftarda bir araya geldi

Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak geleneksel iftar programında Çerkezköy ve Kapaklı'daki çiftçileri ve her iki ilçenin İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü personelle

Çerkezköy 1.06.2018 11:15:00 0
Çiftçiler iftarda bir araya geldi

Çerkezköy Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Toprak’ın  önceki akşam Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde faaliyet gösteren Lalezar Lokantası’nda verdiği geleneksel iftar programına, Çerkezköy Ziraat Odası Eski Başkanları Halit Er, Ahmet Özman ve odanın eski Meclis başkanları, S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi  Başkanı Nafis Ünal ve Kooperatif Müdürü Turgay Çolak, Çerkezköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay ve ilçe Tarım Müdürlüğü personeli, Kapaklı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli, emekli ziraatçı Turan Büyük, Çerkezköy Çiftçi Malları Koruma Başkanı Osman Dal, Eski Başkan Ahmet Çelebi, Çerkezköy ve Kapaklı’daki çiftçiler, Banka Müdürleri, Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi eski Başkanı Selami Şirin ve Kooperatifin eski yönetim kurulu üyelerinden Pınarça eski Muhtarı İlhami Sönmez ve Pınarça Muhtarı Özcan Bozkaya, Çerkezköy Ziraat Odası yönetimi ve üyeler, oda personeli ve davetliler katıldı.

 

“BU YIL DEKARA ANCAK 150 KİLO BUĞDAY ALABİLECEĞİZ”

 

İftar sonrası konuşan Çerkezköy Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Toprak, “Bu yıl da inşallah çiftçimiz geçen yıl olduğu gibi beklediği hasadı elde eder.  Ramazan nedeniyle havaların serin gitmesi buğday için çok iyi oldu. Eğer havalar böyle gitmeseydi dekarına bu yıl 50 kilo buğday alırdık. Bu serinlik sayesinde en az dekara 150 kilo buğday alırız. Geçen yıl dekara 350-450 kilo buğday almıştık. İnşallah dekara tahminlerimizin üzerinde alırız. Tüm çiftçi arkadaşlarıma bol ürünlü bir hasat yılı diliyorum” dedi.

 

 Haber/ Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10