24 Haziran Türkiye'nin kader noktası

Cumhuriyet Halk Partisi 27. Dönem Tekirdağ 6. Sıra Milletvekili Adayı Uzm. Dr. İsmail Doğaroğlu, dün ilçe teşkilatı ziyaretinde yaptığı basın açıklamasında ''24 Haziran tarihinde yapıla

Çerkezköy 1.06.2018 18:28:00 0
24 Haziran Türkiye

Cumhuriyet Halk Partisi 27. Dönem Tekirdağ 6. Sıra Milletvekili Adayı Uzm. Dr. İsmail Doğaroğlu, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri öncesi seçim çalışmalarına devam ederken dün de saat 14:00’da CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. 

 

DOĞAROĞLU’NU CAMCI VE İLÇE YÖNETİMİ KARŞILADI

 

CHP Tekirdağ 6. Sıra Milletvekili adayı Uzm. Dr. İsmail Doğaroğlu ilçe teşkilatına gelişinde İlçe Başkanı Engin Camcı,ilçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve kadın kolları üyeleri, İlçe Gençlik kolları Başkanı Uğurcan Avcılar ve ilçe gençlik kolları üyeleri ile partililer kapıda karşıladı.

 

24 HAZİRAN TÜRKİYE’NİN KADER NOKTASI

 

CHP Tekirdağ 6. Sıra Milletvekili Adayı Uzm.Dr. İsmail Doğaroğlu,yaptığı basın açıklamasında,  “24 Haziran Türkiye’nin kader noktası. Ya Cumhuriyet varlığımızı devam ettireceğiz ya da tek adam yönetimi diyeceğiz.  Ama biz tek adam yönetimine geçit vermeyeceğiz. Demokrasimiz sürecek demokratik parlamenter rejimi kuramazsak, tek adama güç verilirse ülke yönetimi kontrol edilemez duruma gelecek. Kişilerin konumu ne olursa olsun yaptığı işlerde hesap vermeli. Kim hangi konumda olursa olsun yargılanabilmeli. 16 yıldır kurumları çalıştırmayan sistemden ya kurtulacağız ya da tek adam yönetimi devam edecek. Adaletin olmadığı ülkede üretimde olmaz.  Sanayi de olmaz. Temel hak ve özgürlüklerin olmadığı ülkede basın özgürlüğü ve adaletten söz edilemez. Halkımız için adalet vurgusu yürüyüşü yaptık ve ülke genelinde büyük bir ses getirdi. Partili Cumhurbaşkanı her zaman partizanca davranır ve partizanlık yapacaktır. Biz tarafsız bir cumhurbaşkanı olarak devlet yönetimine talip olan ve her kesimi kucaklayacak olan Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce 24 Haziran’da cumhurbaşkanı seçildiğinde ülkemizin ekonomisi ciddi anlamda rahatlayacak. CHP’nin her alanda ciddi projeleri var. CHP iktidarıyla tüm kurumlar işleyecek hale gelecek. Trakya birlik ve Çukurova Birliği iyileştireceğiz. Fiyatları da biz iyileştireceğiz. Bizim için önemli olan insana yatırımdır. Okullarda çocuklarımızın daha iyi eğitim almaları ve sosyalleşmeleri sağlanacak. Sağlıkta da önemli hizmetler gerçekleşecek, hukuk tarafsız olacak. Bunlar CHP iktidarında gerçekleşecek. Demokratik parlamenter sistemi kurduğumuzda bunları Cumhurbaşkanı olacak muharrem İnce gerçekleştirecek” dedi.

 

GAZETEMİZİ DE ZİYARET ETTİ

 

CHP Tekirdağ 6. Sıra Milletvekili Adayı Uzm.Dr. İsmail Doğaroğlu,CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı,İlçe Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özer Adalı, Yönetim Kurulu Üyesi Kadriye Öztürk, ile birlikte Çerkezköy Haber Gazetesi’ne gelerek İmtiyaz Sahibi Gazeteci Şaban Kardeş ile görüştüler. Ziyarette Milletvekili Adayı Doğaroğlu CHP’nin projelerini anlattı.  Gazeteci Şaban Kardeş de Milletvekili Adayı Uzm. Dr. İsmail Doğaroğlu’na çıktığı yolda başarılar diledi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10