Fenerbahçeliler iftarda buluştu

Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler Derneği'nin bu yıl 7. Geleneksel İftar Programı önceki akşam gerçekleştirildi. İftar programına Fenerbahçe tribün liderleri Cem Gölbaşı,Yücel Aslan,Ercan Tu

Çerkezköy 3.06.2018 16:03:00 0
Fenerbahçeliler iftarda buluştu

Fenerbahçe tribün liderleri, Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler yöneticileri ,dernek üyeleri ve  Çerkezköy Tribün liderleri  tarafından  meşalelerle coşkuyla karşılandı.Etbeyi Izgara Restaurant’ta verilen iftara çok sayıda taraftar katıldı. İftar öncesi konuşma gerçekleştirilen Fenerbahçe tribün liderlerinden Yücel Aslan “ Bugün Çerkezköy’de siz Fenerbahçeli taraftarlarımızla iftara birlikte olmaktan mutluyuz.Bizleri bu sofrada buluşturan Çerkezköy genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Aykut Akar, dernek yönetimine, Çerkezköy Fenerbahçe Tribün Lideri Sinan Sağlam ve Burak kardeşimize  şahsım ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum”dedi.

 

 

ATATÜRK CADDESİNDE KORTEJ YAPTILAR

 

 

İftar programının ardından çekilen toplu fotoğraf çekimi sonrası Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler Atatürk caddesinde tribün liderleriyle kortej halinde yürüdüler. Meşale ve marşlarla birlikte Atatürk Caddesinde bulunan Sedir Cafe’ye geçen taraftar grubu burada çay ve kahve içerek sohbet etme imkanı buldular. Fenerbahçe Tribün Lideri Yücel Aslan “ Bu akşam Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler Derneği’nin vermiş olduğu iftar organizasyonunda taraftarlarımızla birlikte olmaktan ve ayni sofrada iftar açmaktan çok mutlu olduk.Düzenlenen iftar programı çok güzel bir organizasyon olmuş.Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum . Çerkezköy’de taraftarlarımızla birlikte olmaktan çok mutluyuz.İnşallah bundan böylede başka etkinliklerde de bir arada oluruz” diye konuştu.

 

 

“YENİ SEZONA BAKACAĞIZ”

 

 

Fenerbahçe’nin şansız bir sezon geçirdiğini kaydeden Aslan “ 2017-2018 futbol sezonunda Fenerbahçe olarak sezona iyi bir başlangıç yapamadık ve ardından yaşanan bir takım şansızlıklarda eklenince şampiyon olamadık Ancak yine de bu etkenlere göre ligi ikinci bitirdik ve bu da bizce bir başarıdır.Tabiki her takım taraftarı tuttuğu takımın her yıl şampiyon olmasını istiyor ama sezon içinde gerek müsabakalarda gerek antrenmanlar da yaşanan bazı olumsuzluklar ve sakatlıklar da sahaya  yansıyor. Bu sezon inşallah şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. Hedefimiz ise Avrupa kuplarında başarılı olmak”diye konuştu

 

 

“HER ZAMAN FENERBAHÇE’MİZİN YANINDAYIZ”

 

 

Fenerbahçe’nin yapacağı seçim sonrasında yeni yönetimle birlikte oluşturacağı güçlü kadro ile yeni sezonda şaha kalkacağını kaydeden Aslan “ Biz bu sezon Fenerbahçe’nin çok iyi bir kadro kuracağına inanıyoruz.Allah bize sağlık verdiği sürece ve sağlığımızda yerinde  olduğu sürece gönül verdiğimiz renklerimizi desteklemeye devam edeceğiz ve etmeyi de sürdüreceğiz.Biz  kötü gününde de iyi gününde de  her durumda Fenerbahçe’mizin yanındayız. Yılmadan da yanında olmaya da devam edeceğiz”ifadelerini kullandı.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Fenerbahçe tribün Liderlerinden Cem Gölbaşı’da, “Çerkezköy Genç Fenerbahçelilerin davetine icabet ederek, düzenledikleri iftar programında birlikte olduk. Bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizim için önemli olan siz kardeşlerimizle renktaşlarımızla,gönüldaşlarımızla birlikte olmak.Bizleri çok iyi ağırladınız ve bizlere çok güzel bir ev sahipliği yaptınız Allah sizlerden razı olsun”dedi.

 

 

TRİBÜN LİDERLERİMİZ BİZLERİN HER ŞEYİ

 

 

Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Aykut Akar’da, “Bu akşam düzenlediğimiz  geleneksel 7. İftar programımızda davetimize icabet göstererek katılan ünleri yurt dışına taşan Fenerbahçe Tribün liderleri Yücel Aslan,Cem Gölbaşı,Ercan Turabi ve ekibine iftarımıza katılmaları bizleri inanılmaz onur ve gururlandırdı.Katılımları için kendilerine teşekkür ediyorum.Gerek Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı olarak gerek bir Fenerbahçeli olarak Fenerbahçe liderleri müsabakalarda takımın galip gelmesinde büyük etkeni bulunmaktadır. Bu nedenle tribün liderlerimiz bizlerin herşeyidir.  Bu akşam ilçemizde onları ağırlamaktan inanılmaz bir mutluluk yaşıyoruz”dedi.

 

 

ONUR VE GURUR DUYDUK

 

 

Çerkezköy Fenerbahçe tribün lideri Sinan Sağlam’da , “Bu akşam  verdiğimiz geleneksel 7. iftar programımıza katılarak bizleri inanılmaz onur ve gururlandıran çok sevdiğimiz tribün liderlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizlere maçlarda her zaman yardımcı olan  ve yanlarında yer veren tribün liderlerimiz Yücel Aslan, Cem Gölbaşı  ve Ercan Turabi ağabeylerimizi ilçemizde ağırlamak bizler için şereftir.Ayrıca İstanbul’dan onlarla birlikte gelen Genç Fenerbahçeliler dernek yöneticilerine de katılımları için teşekkür ediyoruz”dedi.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10