Edirnelilerin Derneği bu yıl da geleneği bozmadı

Çerkezköy Edirneliler Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı, bu ramazan ayında da 13. geleneksel iftar programı düzenlendi.  Edirneliler Derneği'nin 13. İftar programına CH

Çerkezköy 4.06.2018 16:48:00 0
Edirnelilerin Derneği bu yıl da geleneği bozmadı

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve  Çerkezköy Edirneliler Derneği Başkanı İmdat Özgör, “Çerkezköy Edirneliler Derneği olarak 2005 yılında başlattığımız iftar programlarımız geleneksel olarak her yıl ramazan ayında aralıksız devam etmektedir. Bu yıl gerçekleştirdiğimiz 13. geleneksel iftarımıza davetlimiz olarak katılan CHP Tekirdağ Milletvekili adayı İlhami Özcan Aygun ile birlikte 150 kişi katılım gösterdi. İftar programımıza katılan herkese dernek yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

İFTARA 150 KİŞİ KATILDI

 

Çerkezköy Edirneliler Derneği yönetiminin her yıl  olduğu gibi bu yıl da Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi’ndeki dernek lokalinde  gerçekleştirdiği 13. iftar programına CHP 27. Dönem Tekirdağ Milletvekili 2. Sıra adayı İlhami Özcan Aygun, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Çerkezköy Edirneliler Derneği Başkanı İmdat Özgör, Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi Ali Dede, Çerkezköy Edirneliler Derneği Başkan Yardımcısı Suat Özgücü, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak, Çerkezköy Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Ülger, Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Hasan Terzi, Edirneli iş adamları, STK yöneticileri, esnaflar, ve dernek üyeleri katıldı.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10