Soydan: Boyalar Ceylanpınar'a ulaştı

Geçtiğimiz mart ayında Şanlıurfa'ya bağlı Ceylanpınar'da bulunan Işıklar İlkokulu'nda eğitim öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kendi imkanları ve yardım severlerin k

Çerkezköy 4.06.2018 16:50:00 0
Soydan: Boyalar Ceylanpınar

Yılmaz Soydan  konu ile ilgili, “ Toplamış olduğum giysileri okula götürdüğümde okulun dış ve iç cephelerinin büyük bir kısmı boyasızlıktan çok kötü gördüm.  Okul Müdürü Adnan Yorulmaz’a bizim Çerkezköy’de boya fabrikalarının olduğunu  ve onların yöneticileriyle okulun boyanması için katkı vermelerini isteyeceğimi söyledim. Çerkezköy’e geldiğimde konuyu Jotun Boya Fabrikası yöneticileriyle görüşerek konuyu dile getirdim. Sağolsunlar fabrika yöneticileri ve okulun dış ve iç cephesini rahatlıkla boyayacak  20’şer kiloluk 18 teneke  boyayı Işıklar İlkokulu’na gönderdiler. Buradan katkı ve destekleri için Jotun Boya Fabrikası müdürümüze ve personeline ve boyanın Işıklar Köyü’ne gönderilmesinde ulaşım masraflarını karşılayan NTC Reklam’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

OKUL MÜDÜRÜ YORULMAZDAN TEŞEKKÜR

 

Şanlıurfa Ceylanpınar Işıklar İlkokulu Müdürü Adnan Yorulmaz Çerkezköy Haber Gazetesi’ni telefonla arayarak öncelikle ihtiyaç sahibi çocukların ayakkabı bot ve çorap ihtiyaçlarının karşılanmasında katkı sağlayan Yılmaz Soydan’a, bu yardım haberini yapan Çerkezköy Haber Gazetesi’ne, yardımların ulaşması konusunda katkı sağlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a, boya yardımında bulunan Juton Fabrikası yöneticileri ile personeline ve boyaların okulumuza ulaşmasını sağlayan NTC reklam sahiplerine çok teşekkür ediyorum. Işıklar köyü ilkokulu öğretmenleri ve öğrencileri olarak sizleri her zaman minnetle anacağız” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10