Gelenek bu yılda bozulmadı

Çerkezköy'de yaşayan Galatasaray taraftarı ultrAslan grubu üyeleri önceki gün düzenlenen iftarda buluştu. Şanlıurfa İskender'de bir araya gelen 50'ye yakın Galatasaray taraftar grubu ultrAslan ?

Çerkezköy 5.06.2018 18:35:00 0
Gelenek bu yılda bozulmadı

ultrAslan Çerkezköy Grubu, her yıl geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini, bu yıl da ŞanlıurfaRestaurant’tagerçekleştirdi.

 

 

 “KAYNAŞMAYI PERÇİNLİYORUZ”

 

 

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan Çerkezköy taraftar grubu Ramazan ayı dolayısıyla geleneksel iftar programı düzenledi. Çerkezköy Şanlıurfa İskender’de düzenlenen iftar programına taraftarlar büyük ilgi gösterirken, ultrAslan Çerkezköy temsilcisi Caner Can iftar programına katılan tüm taraftarlara teşekkür etti. Can” ultrAslan taraftar grubu olarak Çerkezköy’de her yıl geleneksel olarak iftar programı yapıyoruz. İftar programımızda Çerkezköy’de Galatasaray taraftarı olarak hem bir araya geliyoruz hem de grup arasında ve taraftarlar arasında kaynaşmayı daha da perçinliyoruz. Bu sezon Allah’ın izni ile takımımız 21’inci şampiyonluğunu kazandı. Galatasaray için elimizden gelen desteği vermeye ve karşılıksız sevmeye devam edeceğiz. İnşallah gelecek sene de iftarda bir araya geleceğiz. Birlikteliğimizi herkese göstereceğiz. Düzenlemiş olduğumuz programımıza katılan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

GÖRSEL ŞOV YAPTILAR

 

 

Galatasaray taraftar grubu üyeleri ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açtılar. İftar sonrası şov yapan taraftarlar şampiyonluk şarkılarıyla birlikte sokağı adeta Türk Telekom stadyumuna çevirdi. Taraftarlar restaurant’ın yanına ultrAslan pankartı ve Galatasaray bayrakları asarak görsel şov yaptı. İftarın ardından taraftarlar yeni sezon öncesi yapılacak etkinlikler ve dernek kurulması yönünde karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10