Minibüsçüler iftarda bir araya geldi

Çerkezköy şehiriçi yolcu taşımacılığı yapan S.S. Çerkezköy Akarsu Birlik Minibüsleri ve Otobüsçüler Kooperatifi her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel iftar programını düzenledi.  

Çerkezköy 5.06.2018 18:35:00 0
Minibüsçüler iftarda bir araya geldi

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Önceki akşam Glory Area’da düzenlenen iftar programına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amiri Başkomiser Şakir Oda, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, ve ilçe yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Koray Önsel, Lider Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Köksal Kadakoğlu ve kooperatif üyeleri,  minibüsçüler ile davetliler katıldı.

 

DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADILAR

 

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte davetlileri kapıda karşılayan S.S. Çerkezköy Akarsu Birlik Minibüsleri ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Ali Öztürk, Görevli minibüsçülerin dışında tüm minibüs sahiplerinin iftara katılım göstermesinin kendilerini mutlu ettiğini kaydetti. İftar yemeğinin ardından iftar duasını da Kooperatif Başkanı Ali Öztürk yaptı.

 

“HER ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ”

 

İftardan sonra konuşan S.S. Çerkezköy Akarsu Birlik Minibüsleri ve Otobüsçüleri  Kooperatifi Başkanı Ali Öztürk, “Ramazan ayı kutsal bir ay olduğu gibi kardeşlik ve sevgi bağlarının güçlendiği bir ay aynı zamanda. Bizler şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüsçüler olarak kutsal bir görev yapıyoruz. İlçe halkımıza her zaman iyi hizmet verebilmek için canla başla çalışarak hizmette kusur etmemeye özen gösteriyoruz. Halk arasında mavi minibüsler olarak adlandırılan bizler ilçemizde bir nevi kamu hizmeti veriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Bu birlikteliğimizi daha da pekiştirerek birlikte daha güzel hizmetlere imza atacağız. Bizler ilçemizde yaptığımız hizmet nedeniyle bölgemizde örnek gösterilen tek kooperatif olmaktan da onur ve gurur duyuyoruz. Bu nedenle işimizi ve görevimizi aksatmadan en iyi şekilde yapmaya özen göstereceğiz.”dedi.  

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10