Saadet'in adaylarından Akay'a ziyaret

Saadet Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayları Arslan Ateş ve Halil İbrahim Kart, Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon ve 29 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisinden Çerkezköy Belediye Başka

Çerkezköy 6.06.2018 15:57:00 0
Saadet

24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından bir dönüm noktası olduğuna dikkat çeken Saadet Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Arslan Ateş, “Bu seçimde en önemli konu, farklı kulvarlarda siyaset yapan partilerin, ülkemizin geleceği için Millet İttifakı’nda buluşmuş olmalarıdır. Millet İttifakı ile Saadet Partili bir parlamentonun oluşacağına inanıyorum. Siyasi parti liderlerinin unutmaması gereken bir konu var. Hepimiz aynı otobüsün içindeyiz.  Otobüs devrilirse hepimiz tehlikeye gireriz. Otobüsün hedefine sağ salim ulaşabilmesi için hepimizin birlik beraberlik içerisinde olması gerekmektedir” ifadelerini kullandı. 

 

 

“AYRIŞMA, KUTUPLAŞMA BİTSİN”

 

 

Siyasi liderlerin insanları ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı söylemlerden uzak durmaları gerektiğini ifade eden Ateş “ Nihayetinde bizler ülkemizin selameti için mücadele ediyoruz. İnanıyorum ki milletimiz 24 Haziran’da bu ayrışmaya, bu kutuplaşmaya bir dur diyecek ve Ramazan Bayramı’ndan sonra ülkemize ikinci bayramı yaşatacaktır” diye konuştu.

 

 

“HAT SAFHAYA ULAŞMIŞTIR”

 

 

Ziyaretten ötürü Saadet Partililere teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay” Geçmişte erken seçimi vatana ihanet olarak niteleyenler, bir anda erken seçim kararı aldılar. Bu tezatlığı anlamak mümkün değil.Ülkemizde ayrışma ve kutuplaşma son dönemlerde hat safhaya ulaşmıştır. Ülkede akrabalar bile birbirine düşmanca bakar hale geldi. Bu anlamda farklı kulvarlarda siyaset yapan partilerin Millet İttifakı çatısı altında buluşmalarını çok önemsiyorum” diye konuştu.

 

 

“İKİNCİ BAYRAMI YAŞAYACAĞIZ”

 

 

 Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun söylemlerini önemsediğini ifade eden Akay “ Sayın Temel Karamollaoğlu’nun konuşmalarını oldukça içten ve samimi buluyorum. Kendisi de ülkemizin birlik beraberliği ve geleceği için elini taşın altına koydu. 24 Haziran seçimlerine giden yolda mevcut gidişatı olumlu görüyor, ülkemizin Millet İttifakı ile Ramazan Bayramı’nın ardından ikinci bayramı yaşayacağız” dedi.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10