Karadeniz Mahallesi Eğitim ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı

Karadeniz Mahallesi Eğitim ve Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu törenle hizmete açıldı.

Tekirdağ 10.06.2018 14:56:00 0
Karadeniz Mahallesi Eğitim ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı

Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Törende açılış ve teşekkür konuşmaları Karadeniz Mahallesi Muhtarı Hasan İncehasan, İl Sağlık Müdürü Dr.Cengiz Becerir, Halk Sağlığı Genel Müdürü Dr. Hüseyin İlter, Milletvekili Mustafa Yel, Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Prof.Dr. Mustafa Şentop tarafından yapıldı.

 

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ İNTORN ÖĞRENCİLERİ DE  HİZMET VERECEK   

 

 Törende konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan;” Kısa bir süre önce temelini attığımız, Namık Kemal Üniversitesimiz  ile Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından yapılan protokol ile Namık Kemal Üniversitesi intorn öğrencilerinin de  hizmet vereceği    Karadeniz Mahallesi Eğitim ve Aile Sağlığı Merkezinin ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonun hizmete açılmasından büyük mutluluk duyuyor ve çok faydalı olacağını düşünüyorum. Merkezin mahalleye kazandırılmasında büyük katkısı olan başta Karadeniz Mahallemiz Muhtarı Hasan İncehasan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”dedi.

 

 

PROTOKOL İMZALANDI

 

 

Konuşmaların ardından Halk Sağlığı Genel Müdürü Dr. Hüseyin İlter ve Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek tarafından protokol imzalandı. Tören, protokol üyeleri tarafından kurdela kesimi ve hizmet binalarının gezilmesi ile son buldu.

 

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10