Binlerce kişi mahalle iftarında buluştu

Çerkezköy Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarının dokuzuncusunu Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde kurdu. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay  GOP Mahallesi sakinleri ile iftar sofrasında bir araya geldi. Ramazan

Tekirdağ 10.06.2018 15:11:00 0
Binlerce kişi mahalle iftarında buluştu

Çerkezköy Belediyesi geleneksel mahalle iftarlarının dokuzuncusunu önceki akşam Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde kurdu. İftar sofrasına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Enver Bayram ve binlerce Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar katıldı.

 

DOKUZUNCU MAHALLE İFTARI

 

  Bugüne kadar Fatih, İstasyon, Veliköy, Yıldırım Beyazıt, Cumhuriyet, Bağlık ve Kızılpınar ve Fevzipaşa Mahallelerimizde iftar sofralarımızın kurulduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugünde Gazi Osman Paşa Mahallemizde iftar soframızı kurarak, hemşerilerimiz ile bir araya geldik.  Ramazan Ayı boyunca her mahallemizde iftar sofrası kurarak mahalle sakinleri ile iftar sofralarında buluştuk’’ dedi. 

 

‘’RAMAZAN AYI İÇİMİZDEKİ KARDEŞLİK DUYGULARINI PEKİŞTİREN KUTSAL BİR AY’’

 

Ramazan Ayının, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir ay olduğunu kaydeden Akay;  ‘’Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz. Bu akşamki iftarımızda Gazi Osman Paşa Mahallemizin sakinleri ile bir araya gelmenin mutluluğunu, huzurunu, keyfini yaşadık. İftarlarımıza katılan, bizler ile birlikte oruçlarını açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, hayırlı, huzurlu, bereketli Ramazanlar, hayırlı Bayramlar diliyorum” dedi.

 

Haber: Metin KARA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10