Trakya'dan Şanlıurfa'ya gönül köprüsü kurdular

Çerkezköy, Kapaklı, Çorlu, Tekirdağ, Saray ve Lüleburgaz'dan üyeleri bulunan Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu sosyal sorumluluk projesi kapsamında topladıkları yardımlarla Şanlıurfa Harran Soğmatar

Tekirdağ 10.06.2018 17:33:00 0
Trakya

Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu Faaliyet Sorumlusu Uğur Şimşekkaya’nın Şanlıurfa Harran Soğmatar Köyü ilkokulu için yürüttüğü sosyal yardım projesine üyeler olarak çorbada tuzları olsun diyerek yola çıktıklarını kaydeden projeye öncülük eden Çerkezköylü üyelerden Demet Eroğlu “ Okul müdürü Recep Rüzgar daha önce bizlerle irtibata geçerek güçlerini açan eksiklerinin olduğunu kaydetti. Çocukların soğuk kış günlerde sıcacık bir ders ortamı oluşturacak kalorifer kazanı, Türkçe bilmeyen öğrencilerimizin okuma yazmayı daha etkin ve erken öğrenebilmeleri, derslerine ilgilerinin artması için bir adet smart televizyon, akmakta olan çatının onarılmasını, demir pençelerin pimapen ile onarılmasını istediler. Yürütülün bu proje kapsamında kalorifer kazanının alınması için sevgili mükelleflerimiz ve dostlarımız ile irtibata geçerek istenen yardımı topladık. Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu Faaliyet Sorumlusu Uğur Şimşekkaya hocamız ise Çorlu’da ki hayırseverlerin desteği ile televizyon, belediye başkanlarıyla kurulan irtibatla onlardan söz alarak okulun çatı onarımı ve pencerelerinin yapılması için söz aldık” dedi.

 

 

“YARDIMLARI TESLİM ETTİK”

 

 

Eroğlu “ Büyük bir mutluluk ile Soğmatar Köyüne doğru yola çıktık  ve havaalanında müdürümüzle buluşarak  resmî prosedürleri başlattık . Eyyübiye Milli Eğitim Müdürümüz ile demirbaş zimmet işlemlerini  yaptık.Eyyübiye  Belediye Başkan Yardımcıları   Aziz Aslan  ve İbrahim Halil Yetim  ile de çatı ve pimapen  işlemleri ile ilgili  konuştuk. Bizzat yakından ilgilenerek okulumuzu ziyaret ettiler. Zor coğrafyanın mahsun çocuklarının mahcup gühüşleri bizleri derinden etkiledi. Bizleri makamlarında ağırlayarak gösterdikleri misafirperverliklerinden ilgi ve  alakalarından  dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Okulumuzun ihtiyaçlarını bir nebzede olsa giderilebilmesi sayın müdürümüz Recep Rüzgar'ın, öğretmenlerimizin ve yarınlarımız olan sevgili çocuklarımızın tarif edilemez mutlulukları için projemize destekte bulunan iyilik elçilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10