Lider Öğrenci Servisleri'nden yıl sonu vedası

Çerkezköy Lider Öğrenci Servisleri Kooperatifi tarafından Ambardere'de bulunan Çerkezköy Green Bahçe'de  iftar programı düzenlendi.  İftar sonrası konuşan Lider Öğrenci Servisleri Kooper

Çerkezköy 10.06.2018 17:58:00 0
Lider Öğrenci Servisleri

Çerkezköy Lider Öğrenci Servisleri Kooperatifi tarafından Ambardere’de bulunan Çerkezköy Green Bahçe’de  iftar programı düzenlendi.  Önceki akşam saat 21:45’te düzenlenen iftar yemeğine  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amiri Başkomiser Şakir Oda ve Trafik Polisi Mustafa Özfidan, Özel Modern Fen Bilimleri Okulları Kurucu Müdürü Uğur Soyakan, Özel Uğur Okulları Kurucu Müdürü Kadir Reis Zenginal, Özel Başakşehir Koleji Kurucusu Mustafa Dursun katıldı. Lider Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Köksal Kadakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri iftar programına katılanları kapıda karşıladılar ve iftar programı süresincede masaları gezerek davetliler ile yakından ilgilendiler.

 

"İSMİMİZE YAKIŞIR ŞEKİLDE EN İYİ HİZMETİ VERMEYE ÖZEN GÖZTERİYORUZ"

İftar sonrası ilk konuşmayı yapan Lider Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Köksal Kadakoğlu; “Sezon öncesi sıkıntılarla başladığımız ve bugün 2017-2018 eğitim ve öğretim yılını kazasız belasız tamamlamanın mutluluğu içindeyiz. Her yıl olduğu gibi bu eğitim yılı boyunca da kooperatif üyelerimizin üzerlerine düşen görevlerini en iyi şekilde yapmış olmaları nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum. Biz Lider Öğrenci Servisleri Kooperatifi olarak büyük bir aileyiz. Her zaman birlik ve beraberlik içinde bizlere emanet edilen çocukları okullarına her zaman güvenli şekilde getirip götüreceğiz ve Lider öğrenci Servisleri Kooperatifi olarak ismimize yakışır şekilde en iyi şekilde hizmet vermeye özen gösteriyoruz.”dedi.

 

"KOOPERATİFLERİN BİRLEŞMESİNDEN SEVİNÇ DUYUYORUM"

 

Ardından konuşan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As da, “Burada söylemek istediğim kooperatifler olarak birleşmenin sevincini yaşıyorum. Bu birleşmeler giderek artacaktır. Kooperatiflerin birleşmesi hizmet kalitesini de ortaya koymakta ve en iyi şekilde hizmet vermelerini sağlamaktadır. 2017-2018 eğitim öğretim sezonunu kazasız belasız bitirmenizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sezon öncesi bir takım sıkıntılar yaşandı.İnşallah önümüzdeki yıl sıkıntının yaşanmadığı bir yıl olmasını diliyoruz.”dedi.

 

"ŞOFÖR ESNAFIMIZIN HER SIKINTISINDA YANINDA OLARAK SIKINTILARI ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ"

 

Programda son konuşmayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yaptı. Başkan Akay, “Ramazan’ın bu güzel akşamında, Ramazan’ın birliğini, beraberliğini, güzelliğini, birlikteliğini, kardeşliğini aynı sofrada buluşarak, iftar açarak yaşıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okul servisçilerinin her geçen gün büyüyen, gelişen, bölgenin en önemli çekim alanlarından biri olan Çerkezköy’de öğrencileri okula ulaştırıyorlar. Şoför esnafımız bir yılı daha geride bıraktı. Çerkezköy büyüdükçe okullarımız arttıkça esnafımızın da işleri gelişecek. Sıkıntıları var, bu sıkıntıları ortadan kaldırmak için inşallah önümüzdeki sene hep birlikte çözüm arayışına gireceğiz. Bu zorlukları yaşayarak şoför esnafının her sıkıntısında bir şekilde yanında olmaya çalışarak yerel yöneticilik yapmaya çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde sıkıntıları el birliği ile aşacağız. Güzel günlerde, güzel gelecekte, büyüyen Çerkezköy’de hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Esnafımız güzel sezonu geride bıraktı, geçmiş olsun. Ramazan Bayramı’nızı kutluyorum’’ dedi.

 

 OKUL MÜDÜRLERİNE PLAKET

 

Başkan Akay’ın konuşmasının ardından iftar programı etkinliklerle devam etti. Lider Öğrenci Servisleri Kooperatifi ile çalışan Özel Modern Fen Bilimleri Kurucu Müdürü Uğur Saykan’a ,Özel Uğur Okulları Kurucu Müdürü Kadir Reis Zenginal’a, Özel Başakşehir Koleji Kurucusu Mustafa Dursun’a  plaket verildi. Okul müdürlerine plaketlerini Lider Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Köksal Kadakoğlu  verdi.

 

 

BAYAN ŞOFÖRLER DE ÖDÜLENDİRİLDİ

 

 

 Okul müdürlerinin ardından Lider Öğrenci Servisleri Kooperatifi’nin bayan  şoförleri, Gülbeyaz Kadakoğlu, Aynur Duman ve Leyla Ceylan  da plaketle ödüllendirildiler. Bayan şoförlere plaketlerini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay verdi.

 

 

 EMEKLİ ŞOFÖRLERDE UNUTULMADI

 

 

 Lider Öğrenci Servisleri Kooperatifi’nde uzun yıllar şoförlük yapan ve emekli olan şoförler de unutulmadı. Liderin emekli şoförleri Şener Aru, Sadık Topçu, Süleyman Kadakoğlu ve Celal Yolaçan’a da plaketlerini Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As verdi.  

 

 

LİDERİN YILIN ŞOFÖRÜ FİKRET GÜVEN

 

 

Lider Öğrenci Servisleri Kooperatif üyeleri kendi aralarında yaptığı yılın şoförü anketinde en çok oy alan servis şoförü kooperatif başkan yardımcısı olan Fikret Güven seçildi. Lider’in yılın şoförüne plaketini Kooperatif Başkanı Köksal Kadakoğlu verdi.

 

 

YAPILAN ÇEKİLİŞTE ÇEŞİTLİ HEDİYELER KAZANDILAR

 

 

Lider Öğrenci Servisleri Kooperatif iftarında kooperatif üyeleri arasında yapılan çekilişte  Yasin Durak Benzin Cafe’den 2 kişilik kahvaltı kazandı. Samet Demir Teknosa’dan  bin 250 TL’lik hediye  çeki, Ali Cem Zeytün Teknoso’dan 750 TL’lik hediye çeki kazandı. hediye Kazanan şoförlerin  ödüllerini de kooperatifin Marka ve Medya Sorumlusu Fırat Oyan tarafından verildi.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 

 

  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10