Ak Parti'den geniş katılımlı iftar

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı önceki akşam Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak'ta iftar programı gerçekleştirdi.

Çerkezköy 12.06.2018 15:49:00 0
Ak Parti

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından önceki akşam Özcan Sokak’ta düzenlenen iftara katılım yoğun olurken, programa Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları Çiğdem Koncagül ve Abdullah Öğe, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Zehra Çalışkan, AK Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye Eski Başkanı Efrahim Yeşil, Karaağaç Belediye Eski Başkanı Dr. Özkan Yücel, Eski AK Parti İlçe Başkanlarından Sait Yazı, Reşat Bahar, Selda Yeşil, AK Parti Eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil,  Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, AK Parti Tekirdağ Kurucu İl Başkanı Ahmet Kambur, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, partiler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

“BİRLİK BERABERLİĞİMİZE ASLA ZEVAL VERMESİN”

 

 

İftar programında konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel “Yüce yaradan bu milletin birlik ve beraberliğine asla zeval vermesin. Yüce yaradan bu milletin bayrağını asla yere indirtmesin. Yüce yaradan bu milletin topraklarını asla düşman botuna çiğnetmesin. Bu güzel sofra milletin birlik beraberliğine en güzel örnek olmuştur. Allah’a hamd olsun ki bizden sonraki nesillere bırakabileceğimiz çok güzel bir kültürümüz oluştu. Ekmeğimizi paylaşabiliyoruz, derdimizi paylaşabiliyoruz bu sofralar sayesinde. Yüce yaradan bu milletin toprakları üzerinde hesap yapanlara fırsat vermesin. Bu gece iftar organizasyonu düzenleyen Çerkezköy İlçe Başkanlığı'na teşekkür ediyorum. Şimdiden bayramınızı da kutluyorum” açıklamasında bulundu.

 

 

“ONLAR KONUŞTU BİZ YAPMAYA DEVAM ETTİK”

 

 

Vatandaşların 24 Haziran seçimleri için ülkenin sandık başına gideceğini kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı ve Tekirdağ 6’ncı Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Öğe “ Yaklaşık 13 gün sonra 24 Haziran seçimleri için sandığa gideceğiz. Bir aydır aday adayları olarak Tekirdağ’da çalışıyoruz. Biz her gittiğimiz her ilçe elini sıktığımız her insana şunu anlatıyoruz, biz milletin milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, kendi şahsi çıkarlarını devletinin çıkarlarının önünde görmeyen, milletiyle beraber olan, adına cumhur ittifakı dediğimiz milletin değerlerine sahip çıkan siyasi partilerle bir araya gelmiş, bu siyasi partilerde görev almaktan gurur duyan teşkilat mensuplarıyız. Biz 16 yıldır yaptık diyoruz, yapmaya devam edeceğiz diyoruz. Onlar konuşur AK Parti yapar dedik.Onlar konuştu biz yapmaya devam ettik. Bundan sonra da Allah’ın izniyle yeni sloganımız ‘Yaparsa yine en iyisini AK Parti yapar’ diyerek yola çıkıyoruz. Bizler Afrin’e girelim dediğimiz zaman ‘Ne işimiz var’ dediler. Bizler ‘3’üncü köprüyü yapalım’ dediğimiz zaman, ‘havaalanı yapalım’ dediğimiz zaman onlar yıkma projelerinden bahsediyorlar. Hiçbirisi icraat projesinden bahsetmiyor. Biz milletin yanında olun diyoruz, onlar sözde adına millet ittifakı diyorlar. Ama bunda da samimi değiller. Çünkü ana muhalefet partisinin lideri kendi ülkesini Avrupa’ya şikayet edecek milletine sabrının olmadığını göstermiştir. Ama bizim liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’yi yurt dışında daha iyi temsil etmek için, vatandaşına hizmet etmek için elinden geleni yapmaya gayret ediyor. Birileri yapıyor, birileri çamur atıyor. Kim kiminle beraber? Terör örgütlerini arkalarına alanları cezaevlerinde ziyaret edenlerle bir değiliz. Milletimizle bir olmaya, milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

“BİRLİK VE GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

 

 

Okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından okunan ezanla birliktebinlerce kişi birlikte oruçlarını açtı. İftarın ardından konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık “ Biz burada ne kadar rahat bir iftar sofrası yapsak da maalesef bizim gibi rahat iftar yapamayan Müslümanlar var.Emperyalist güçlerin İslam alemini, İslam devletlerini bölme, parçalama heveslerini hepimiz biliyoruz. Maalesef son ayakta kalan İslam ülkesi olan ülkemizi de aynı duruma sokmaya çalışanlar var. İnşallah  24Haziran’da hep birlikte, el ele vererek bu fırsatçılara meydan bırakmayacağız.Birlik olacağız, güçlü olacağız. Bunun için de birlikte hareket edeceğiz” dedi.

 

 

“SİZLERE İNANCIM TAMDIR”

 

 

Yeni bir sistemle güçlü bir Türkiye’ye devam diyerek yola çıkan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapacağız” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Tekirdağ 3.Sıra Milletvekili Adayı Çiğdem Koncagül“ Türkiye 24 Haziran’da en önemli seçimlerinden birisini yaşayacak.  Akabinde de güçlü bir meclisle temsilini sağlayacağız. Çerkezköy’e teşekkür etmek istiyorum. Yıllarca AK Parti’li olmaktan vazgeçmediği için, her seçimde yüzde 50 oyla AK Parti’ye destek verdiği için Çerkezköylü hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki çıktığımız bu yolda yeni sistemin seçiminde de inşallah aynı desteği aynı güçle vereceğinize inancım tamdır” açıklamasında bulundu.

 

 

“TÜRKİYE’NİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI OLACAK”

 

 

Programda son konuşmayı Anayasa Komisyonu Başkanı ve Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa Şentop gerçekleştirdi. Şentop“ Ramazan bir telaşla gidiyor. Sahur vakti,iftar vakti derken bayram vakti geldi. Bayramdan sonra Türkiye vakti, Çerkezköy vakti, Tekirdağ vakti geliyor. 24 Haziran’da Türkiye’nin milli şahlanış hamlesinin başlangıcını, devletle milletin bütünleşmesinin bayramını kutlayacağız. Çerkezköy her zaman bize çok güçlü bir destek verdi. Bunun için Çerkezköy’e teşekkür ederiz. Bu seçim, yapılan seçimlerin içerisinde en önemlisi olacak. Türkiye’nin tarihi dönüm noktası olacak” diye konuştu.

 

 

“GEREKEN DERSİ ALACAKLAR”

 

 

Şentop“ Dünya basınında Türkiye’de yapılacak olan seçimler konuşulup tartışılıyor.  Herkes Recep Tayyip Erdoğan’ı tartışıyor. Yeni sistemde cumhurbaşkanı seçilecek mi? Türkiye’yi sevmeyenler ‘nasıl olur da Erdoğan’ı göndeririz’ diye hesap yapıyorlar. Türkiye’de de onlarla işbirliği içinde hareket edenlerin olması lazım. Bakıyorsunuz muhalefete ittifak kurmuşlar, sadece adı millet. Milletle alakası yok bu ittifakın. CHP, İyi Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti. Programlarında, ilkelerinde, Türkiye’ye bakışlarında bir benzerlik mi var? Bildiğimiz yok. Bunları bir araya getiren ne? Tayyip Erdoğan düşmanlığı, Tayyip Erdoğan karşıtlığı. Erdoğan gitsin de ne olursa olsun. Balkan Harbi’ndeasker içerisindeki itilaflar sebebiyle OsmanlıEdirne’yi kaybetti. 2. Balkan Harbi için hazırlık yapılıyor. O zaman Genelkurmay Başkanı Enver Paşa. Asker içinde de Enver Paşa’ya düşman olanlar var. Enver Paşa düşmanlığı o kadar gözlerini bürümüş ki ‘Edirne’ye Enver gireceğine, Bulgar girsin’ diyorlar. Osmanlı Ordusu içerisinde bu kadar hain fikirlere sahip insanlar var. Ona benzer bir tabloyu yaşıyoruz. Bu güruh milletimizden 24 Haziran’da gereken dersi alacaktır” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10