Kapaklı Recep Güven Parkı'nda bayramlaştı

Kapaklı'da bayramın ilk günü, protokol ve vatandaşların bir araya geldiği bayramlaşma merasimi hep birlikte kutlandı.

Kapaklı 17.06.2018 15:21:00 0
Kapaklı Recep Güven Parkı

Bayramın ilk günü Recep Güven Parkı’nda düzenlenen bayramlaşma programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı,Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Koray Önsel, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayları Faik Öztrak, İlhami Özcan Aygün, Candan Yüceer, Emre Köprülü, Adem Dalgıç, İsmail Doğaroğlu, Gülfer Ümit, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Çetin, MHP İlçe Başkanvekili Serkan Genç, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Karakoç, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Fatih Diler, Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş , siyasi parti ve kurum temsilcileri ile yüzlerce vatandaş katıldı.

 

 

“24 HAZİRAN BAYRAM HAVASINDA GEÇECEK”

 

 

Programda vatandaşların bayramını kutlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Burada ilçe siyasi parti temsilcileri ve Tekirdağ milletvekili adayı kardeşlerimizi dinledik. Demek ki biz zamanı geldiği zaman siyaset yapmasını, zamanı geldiğinde de birbirimizi dinlemesini biliyoruz. Ben öncelikli olarak bu tutumlarından dolayı başta ilçe başkanlarımı tebrik ediyorum. Çünkü hiçbir parti ismi anmadan mübarek Ramazan Bayramımızı kutladılar. Ben bu sebepten dolayı tüm partili vatandaşlarımızın bayramını canı gönülden kutluyorum. İşte Türkiye’ye örnek olacak bir tavır sergiliyoruz. 24 Haziran’ın da bir bayram havasında geçmesini en içten dileklerimle diliyorum. Yeniden bayramınız mübarek olsun” diye konuştu.

 

 

“BAYRAMINI KUTLADI”

 

 

Bayramlarda birlik ve beraberliğin öneminden bahseden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer “

Milletleri millet yapan unsur, tasada dertte yeri geldiği zaman buluşmalarıdır. Nasıl bir askerimiz, polisimiz şehit olduğu zaman hepimiz hüzünleniyorsak; bayramlarda da hepimiz birleşmeliyiz. Eğer bunu sağlayabiliyorsak millet olabiliriz.  Ramazan Bayramı hepimizin dini bayramı, 24 Haziran’da demokrasi bayramı olacak. Türkiye’nin her bölgesinde diğer ilçelere örnek olacak şekilde bu seçimi atlatacağımıza ben canı gönülden inanıyorum” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10