CHP'LİLERDEN COŞKULU BAYRAM KUTLAMASI

Ramazan Bayramı dolayısıyla CHP Tekirdağ İl Örgütü tarafından ilçe örgütleriyle birlikte düzenlediği bayramlaşma programı Çerkezköy'de bayramın birinci günü gerçekleştirildi. CH

Tekirdağ 17.06.2018 17:47:00 0
CHP

Ramazan Bayramı dolayısıyla CHP Tekirdağ İl Örgütü tarafından ilçe örgütleriyle birlikte düzenlenen bayramlaşma programı Çerkezköy’de bayramın birinci günü saat 15.00’te gerçekleştirildi.  CHP’liler bayram kutlamasında bayram ve seçim coşkusunu bir arada yaşarken düzenlenen bayramlaşma programına CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer, Emre Köprülü, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayları, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 MİLLETVEKİLLERİ VE ADAYLAR PROGRAMDA BİRER KONUŞMA YAPTI

Programda ilk konuşmayı ev sahibi olarak CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin camcı yaptı.  25 Haziran sabahı aydınlık bir Türkiye’ye tüm ülke insanlarının mutlu bir şekilde uyanacağını belirten Camcı, partili partisiz tüm Çerkezköylülerin bayramını kutlayarak konuşmasını noktaladı. Ardından konuşan CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, “AK Parti iktidarında ülke olarak ihtiyaç duyduğumuz huzur ve güven ortamına 25 Haziran sabahı Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı oluşuyla CHP’nin de iktidar oluşuyla mutlu şekilde uyanacağız” dedi.  

SEÇİME İLİŞKİN AÇIKLAMALARDA BULUNDULAR

24 Haziran pazar akşamı büyük bir coşkuyla Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığını ve CHP’nin de iktidara gelişinin zaferini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra CHP Tekirdağ Milletvekili Adayları Gülfer Ümit, İsmail Doğaroğlu, İlhami Özcan Aygun ve Adem Dalgıç da tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak seçime ilişkin açıklamalarda bulundular.

AYDINLIK GÜNLERE AZ KALDI

Albayrak’ın ardından konuşan CHP 7. Sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı Gülfer Ümit, “Ramazan Bayramı sevginin hoşgörünün en yükseğe çıktığı günlerde seçime gidiyoruz. İnşallah bu sevgi ve birlikteliğimiz 24 Haziran tarihine kadar çok daha artarak çoğalacak  ve 25 Haziran sabahı mutlu şekilde uyanacağız. Aydınlık günlere az kaldı. Çerkezköylülerin bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

7-0 YAPACAĞIZ

CHP 6. Sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı Uzm. Dr. İsmail Doğaroğlu da demokrasinin Çerkezköy’den tüm Türkiye’ye yayılacağını söyleyerek; “Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak yerel seçimlerde 12-0 iddiasını dile getirdiğinde herkes gülmüştü ve çoğu insan da inanmamıştı. Ama o haklı çıktı ve Tekirdağ’da 12 de 12 yaptık. Ben de diyorum ki 24 Haziran’da Tekirdağ’da 7-0 yapacağız ve aydınlık bir Türkiye’ye hep birlikte mutlu şekilde uyanacağız” dedi. Ardından konuşan CHP 5. Sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı Op.D r. Adem Dalgıç da  seçim çalışmalarına destek veren il ve ilçe teşkilatlarına ve partililere  teşekkür ederek, il ve ülke genelinde CHP’nin başarılı olacağını ve Muharrem İnce’nin de Cumhurbaşkanı olacağına inancının tam olduğunu belirtti.

 İNCE’Yİ CUMHURBAŞKANLIĞINA, CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, de yaptığı konuşmada 24 Haziran seçimlerinde ülke genelinde insanların CHP çatısı altında kenetlenerek yumruk gibi olduklarını belirterek, “CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce rüzgar gibi başladığı seçim arenasında ülke genelinde adeta fırtına gibi esiyor. Esen bu fırtına 24 Haziran’da sizlerin oyuyla ve destekleriyle Muharrem İnce’yi cumhurbaşkanı, CHP’yi ise iktidara taşıyacağız. 25 Haziran sabahı aydınlık bir Türkiye bizi bekliyor. 25 Haziran’dan itibaren tüm ülke insanlarımız rahat bir nefes alacak” dedi.

NİFAK TOHUMLARINA RAĞMEN

Candan Yüceer de  “Bayramlar ortak duygularımızdır. Bunun kıymetini bilmek lazım. Bizleri kindar topluma sokmak isteyenler ve aramıza nifak tohumu saçmaya çalışanlara rağmen bizler bir birimizle kenetlendik ve yan yana geldik ve de dimdik ayaktayız. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar kesinlikle başarılı olamayacaklar ve de başaramayacaklar” dedi.

HAK HUKUKUN EĞEMEN OLACAĞI GÜNLERE ÇOK AZ KALDI

CHP 2. Sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun ise, “Sevgili Çerkezköylüler hak hukukun  egemen olduğu günlere çok az kaldı. Hepimizin sevincini yaşayacağımız günler bizi bekliyor. 24 haziran akşamı hep birlikte birlik ve beraberlik içinde tüm ülkemizde Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı oluşuyla ve CHP’ninde iktidar oluşuyla bunu kutlayacağız” dedi.

24 HAZİRAN GECESİ TEK ADAM REJİMİNE BİZ SON VERECEĞİZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak da ,”Öncelikle tüm Çerkezköylülerin Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyor,  Allah’ın bizlere nice ağız tadıyla  mutlu bayramlar nasip etmesini diliyorum. 24 Haziran seçimleri ülkemiz için önemli. 24 Haziran’da tek adamlık devrine dur demek için Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’ye oy vererek tek adamlığa dur diyeceksiniz. Batık devlete dur diyeceksiniz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet demokratik ve laik olarak parlamenter sistemle devam etmesi için CHP’nin  Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye oy vermenizi istiyorum” dedi. Öztrak, “24 Haziran gecesi tek adam rejimine biz son vereceğiz, bu ülkenin yoksullaşmasına ve batık Orta Doğu ülkeleri ligine düşmesine izin vermeyeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu millete layık gördüğü muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için çalışacağız” ifadelerini de kullandı.

CUMHURBAŞKANI HEVESLENMESİN

Seçim çadırında yapılan konuşmaların ardından  partililer  Atatürk Caddesi’ndeki seçim bürosunu ziyaret etti. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Suruç’ta meydana gelen saldırıya ilişkin sosyal medyada yer alan iddiaları ve CHP Suruç İlçe Başkanı’nın açıklamalarının değerlendirmelerini yorumladı. Faik  Öztrak, “İktidar seçim öncesi her türlü pis ve kirli yolu deneyecektir. Bizler provokasyonlara gelmeyeceğiz.  Kesinlikle hiç kimse onların oyunlarına gelmesin. Artık onlar gidici olduklarını anladılar ve çeşitli oyunlar oynuyorlar.” dedi.

SEÇİM BİZİM NAMUSUMUZDUR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir toplantıda partililere hitaben “İşi başlamadan bitirin” şeklindeki sözleri üzerine de,“Cumhurbaşkanı hiç heveslenmesin arkadaşlarımız seçim sandıklarına geceden gidecek. Seçim bizim namusumuzdur ve sandıklarımıza kesinlikle sahip çıkacağız. Onlara sandıklarda  oyun  oynamalarına fırsat vermeyeceğiz.” dedi.  

Haber/Seyit SÜREN 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10