Bayramda bakıma muhtaç vatandaşları da unutmadılar

Trakya Bakım Merkezi'nde kalan bakıma muhtaç vatandaşları Ramazan Bayramı'nda Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü yöneticileri unutmadı.

Çerkezköy 18.06.2018 11:09:00 0
Bayramda bakıma muhtaç vatandaşları da unutmadılar

Çerkezköy Samsumlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak ve spor kulübü yöneticileri Ramazan Bayramı’nın 3. günü saat 12:00’da Trakya Bakım Evi’nde kalan bakıma muhtaç vatandaşları ziyaret ederek  bayramlarını kutladılar. Bayramlaşma sonunda mangal partisi de düzenleyen Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü yöneticileri kendi elleriyle mangalda pişirdikleri yiyecekleri bakıma muhtaç vatandaşlara servis yaptılar. Bir yandan mangal partisi devam ederken diğer yandan da beraberlerinde getirdikleri müzik grubu bakım merkezinde kalan vatandaşlara müzik ziyafeti verdi.

 

BAKIMA MUHTAÇ VATANDAŞLARIMIZN HER ZAMAN YANINDAYIZ

 

Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak, “Bayramın 3. günü Trakya Bakım Merkezi’nde  kalan vatandaşları ziyaret edeceklerini ve onlara mangal partisi düzenleyeceklerini ve müzik ziyafeti çekeceklerini önceden Bakım Merkezi İşletmecisi ve Müdürü Semi Tarak’a bildirip randevu aldıklarını belirterek, “Çerkezköy Yaşar Doğu Spor Kulübü olarak biz her zaman bakıma muhtaç vatandaşlarımızın yanındayız ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz.Bizler Ramazan Bayramı’nda da bakıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olmak, onların bayramını kutlamak ve iyi bir gün geçirmelerini sağlamak için bayramın 3. günü Trakya Bakım Merkezi’ni önce ziyaret ettik. Her birinin tek tek elini öperek bayramını kutladık ve bayramlaşma sonunda da mangal partisi yaparak yaptık. Ardından da getirdiğimiz müzik grubumuz da canlı müzik ziyafeti verdi. Trakya Bakım Merkezi’nde müzikli mangal partimizin projesinde bizlere katkı ve destek veren hayırseverlerimiz  Kübra Aksoy’a ve Şennur Güçbilmez ‘e  ve Halil Kayma’ya çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Trakya Bakım Merkezi İşletmecisi ve Müdürü Selami Tarak’a ve personeline de  ilgi ve alakaları nedeniyle çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10