Hırsızlar telefon dükkanına boşalttı

Çerkezköy'de bir cep telefonu bayisine kapısını kırarak giren şahıslar, iş yerinde bulunan 35 bin TL değerindeki cep telefonlarını alarak kayıplara karıştı.

Çerkezköy 18.06.2018 19:26:00 0
Hırsızlar telefon dükkanına boşalttı

Çerkezköy’de son günlerde artan hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Olay, önceki gece Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Akbank Sokak'ta bulunan bir cep telefonu bayisinde yaşandı. İddiaya göre kimliği belirsiz şahıslar gece geç saatlerde cep telefonu bayisine gelerek kapının kilidini kırdılar. Daha sonra içeri giren şahıslar saniyeler içerde raflarda bulunan 35 bin TL değerindeki cep telefonlarını alarak kayıplara karıştı.

 

 

ÇOK YÖNLÜ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

 

Yaşanan hırsızlık olayının ardından 35 bin TL’ye yakın zarara uğradıklarını kaydeden Murat İletişim sahipleri Hacer-Murat Danacı çifti “ Bayram nedeniyle Çerkezköy’de değildik. Sabah dükkan sahibi kapımızı çalarak işyerinin kapısının açık olduğunu söyledi. İşyerine gittiğimizde kapının kilidini kırmışlar. Tamiri yapılmış 25, tamir bekleyen 100 cihazı ve dokunmatik ekranlar çalınmış. Raflarda bulunan 20 adet sıfır tabletleri de hırsızlar çalmışlar. Daha sonra polisi çağırdık ve incelemede bulundu. İşyerimizde bulunan kameralarda sıkıntı olduğu için polisler hardisk’ten kamera kayıtlarına ulaşacak. Bayram sevincimiz kursağımızda kalırken, toplam 35 bin TL’lik zararımız var. Bu olayı yapan hırsız yada hırsızların bir an önce bulunmasını istiyoruz” dediler. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10