Oruk: "Biz üreten alın teri ile kazanan bir ülke tesis etmek istiyoruz

Vatan Partisi Tekirdağ milletvekili adayları Hasan Oruk ve Kenan Serbest dün Çerkezköy ve Kapaklı'da Vatan Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ziyareti yapar

Çerkezköy 19.06.2018 19:38:00 0
Oruk:

"BİZ ÜRETEN ALINTERİ İLE KAZANAN BİR ÜLKE TESİS ETMEK İSTİYORUZ"

 

Vatan Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda Vatan MKYK Üyesi ve 1. Sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı Hasan Oruk basın açıklaması yaptı. Oruk önce kendini tanıttı ardından Vatan Partisi’ne gönül verdiği ve projelerinin gerçekçi olduğunu benimsediği için Vatan Partisi’nde yer aldığını belirtti. Hasan Oruk, “Vatan partisine gönül vermiş emekli bir asker olarak varlığımız Türk Varlığını ve Türk Milletine en iyi şekilde hizmet etmek için vatan partisinde bulunuyorum. Bizim herhangi bir menfaat ve rant düşüncemiz yoktur. Bu süreçte yapılacak hizmet her şeyin üzerindedir. Bu partide çalışmak bir onurdur ve bir ayrıcalıktır. Biz tarihi bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci en iyi şekilde geçeceğiz. Vatan Partisi olarak umutsuzluğa kapılmıyoruz ve süreci başarıyla noktalayacağız. Biz mecliste oturduğumuz yerden el kaldırıp indirmeyeceğiz. Madem ki milletin vekiliyiz milletin bize verdiği yetkiyi onlar adına en iyi şekilde kullanacağız. Biz halkın vekili olacağız. Biz Mustafa kemal Atatürk’ün projelerini devam ettireceğiz. Biz üreten alın teri ile kazanılan bir ülke tesis edeceğiz” dedi.

 

"ÇERKEZKÖY BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

 

Oruk şöyle devam etti, “Tekirdağ’da 11 ilçede yüzlerce kayda değer çalışmalarımız sürüyor. Çerkezköy bizim için çok önemli. Çünkü Çerkezköy üretimin emeğin bol olduğu bir yer. Partimizin Çerkezköy’de de başarılı olması için İlçe Başkanımız Kemal Engin ve ilçe yönetimi çok çalışıyor. Bu çalışmaları nedeniylede kendilerine teşekkür ediyorum. Bu güne kadar yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızdan hep olumlu tepkiler aldık. Aksi bir tepki hiç almadık. Özellikle havuz medyası gerçekleri söylemiyor ve partimize de hiç yer vermiyor. Vatandaşlarımızın kafasını karıştırıyor. Biz üreten onurlu bir toplum istiyoruz. Sadaka toplum istemiyoruz, iktidar ise sadaka ve biat eden toplum meydana getirdi ve bunu devam ettirmek istiyor. Vatandaşlar vatan partisini yeni tanıyor ve bizde partimizi vatandaşlarımıza tanıtmaya çalışıyoruz. 24 Haziran seçimleri son değil  bir başlangıç olacak. Kim kazanırsa kazansın ateşten gömlek giyecek. Ülkeyi bu duruma düşürenlere seçimi kazanmak için bir takım gizli hesaplar yapıyor. Bunların düşüncesi düşünmeyen sorgulamayan bir toplum yaratarak ülkeyi istedikleri gibi yönetmek. Halkın altındaki minder ısınmaya başladı. Yanmaya başladığında halk sokağa çıkacak. Biz ülkemizi ve insanlarımızı çok seviyoruz. Onların oyunlarına ülkemizi ve insanlarımızı alet ettirmeyiz. Biz kanımızın son damlasına kadar bu yarışta koşacağız. Vatan Partisi olarak biz Avrasya cephesini savunuyoruz. Avrupa ve ABD cephesinde değiliz. Kendi adayımız dışında hiçbir adayı da desteklemiyoruz. 50 yıllık bir partiyiz ve biz kimseye yamanmayız. 24 Haziran’da Vatan Partisi büyük bir sıçrama yapacak. Gelecek vatan partisinin olacak. Biz ülkemizi ve milletimizi seviyoruz ve her zaman birlik ve beraberlikten yanayız. AK Parti’nin artık görev süresi bitti. AK Parti’yi iktidara getirenler Türkiye’yi bitirmek için getirdiler. Ama milletimiz artık uyandı ve 24 Haziran’da bitirecek” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10