Albayrak'a ateş püskürdüler

Çorluspor 1947 taraftar grubu asi şimşekler önceki gün Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden takımlara bu yıl destek vermeyeceğini söyleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a ateş

Çorlu 26.06.2018 18:20:00 0
Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın ’Bu Sene Spor Kulüplerine Destek VermeyeceğimÇorlu 1947 ile Çerkezköy 1911 takımlarının Tekirdağspor ile yan yana olmasından bile rahatsızım. Bize geliyorlar para ver diye ama onlara da ayni konuyu söyledim. Bu sene spor kulüplerine destek vermeyeceğim" sözleri üzerine Çorluspor 1947 taraftarı olan Asi şimşekler sosyal medya hesabından Albayrak'a cevap verdi.

 

 

"EN İYİ CEVABI VERECEKTİR"

 

 

Yapılan açıklamada " Sırf kasalarından para çıkmasın diye saçma sapan bahaneler ile futbolu lekeleyen Çorlu'ya ve Çorluspor'a hakaret eden değerli Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan destek isteyen kulüp başkanı bizi karşısında bulacak. Çorlulu Çorluspor'a sahip çıkacak. Çıkmazsa şerefi ile amatörlerde mücadele edilecek. Ama sizlere de en iyi cevabı vermek için kapı kapı gezecektir. Başkanlığa seçilmesini Çorlulular sağlayan bir başkanın Çorlu'ya ve Çorluspor'a bu denli hakaret etmesi kabul edilir birşey değildir. Şartlar sonuç ceza vs ne olursa olsun duruşumuzdan ve Çorluspor 1947 kulübünü yaşatmak adına mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Şerefimizle küme düşer yeri ve zamanı geldiğinde sizleri Halkbank önünde emekli maaşı almak için kuyruğa sokmayı iyi biliriz.

 

 

Haber/Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10