Özbaşaran güven tazeledi

Tekirdağ Süper Amatör ligin yeni ekiplerinden Çorluspor önceki gün kongre gerçekleştirdi. Kongrede başkanlığa üst üste üçüncü kez Tezcan Özbaşaran seçildi.

Tekirdağ 26.06.2018 18:30:00 0
Özbaşaran güven tazeledi

Çorlu İş Merkezinde bulunan Çorluspor Lokalinde önceki gün Çorluspor kulübünün kongresi gerçekleştirildi. Kongrede Başkanlığa mevcut Başkan Tezcan Özbaşaran'dan başkası aday çıkmazken Özbaşaran kongrede üyelerin oyları ile yeniden başkan seçildi. Kongrenin ardından açıklamada bulunan Özbaşaran " Bugün yapılan kongremize üyelerimizin yüzde 70'i geldi, büyük bir coşku ile gerçekleşen seçimimizde üyelerimiz tekrardan beni Başkanlığa layık gördüler ben kendilerine bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Yönetimimiz de yeni arkadaşlarımız var bunları da size ileriki günlerde tanıtacağız" dedi.

 

 

"HEDEF İLK BEŞ"

 

 

Transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Özbaşaran " 8-10 futbolcu kardeşimiz ile görüşüyoruz, hedefimiz genç ve sağlam bir kadro kurmak, geçtiğimiz sene takımımızda oynayan futbolcularımızla da görüşmelerimiz oluyor. Bu sene şampiyonluk için oynamayacağız, hedefimiz orta sıralar, bu sene bizim çıraklık dönemimiz. Ama biliyorsunuz ben boş konuşmam ilk önce takımları görelim, bakalım eğer takımlar kötüyse Aralık ayında basarız parayı alırız 5-6 topçu ligi şampiyonlukla bitiririz ama şimdi hedefimiz ilk 5'e girmek ondan sonrası Allah kerim, gün ne gösterir bilinmez. Ligden düşme ihtimalimiz hiç yok, bize güvenenleri, inananları mahcup etmeyeceğiz" dedi.

 

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10