''Tüm sorunlara kalcı çözüm getirdik''

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol yapım ve onarım çalışmaları devam ediliyor. İlçe genelinde ulaşımın daha sorunsuz sağlanabilmesi için beton yol yapım ç

Kapaklı 28.06.2018 17:05:00 0

Hava şartlarını da en iyi şekilde değerlendirerek fen işleri ekiplerinin gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Mandalı, “Şu ana kadar çeşitli mahalle ve sokaklarımızda beton yol ve sıcak asfalt yaptık. İlçemizin değişik noktalarında yapmaya da devam edeceğiz. Beton yol çalışmalarımız da hava şartları el verdiği sürece planladığımız şekilde diğer sorunlu yollarımızda devam edecek’’ dedi. 

 

SICAK ASFALT YOL YAPIM ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ

 

Halka hizmet etmek adına hedefledikleri çalışmaları devam ettirerek tüm sorunlara kalıcı çözümler getirdiklerini kaydeden Mandalı; ‘’Yaz döneminde olabildiğince yoğun bir şekilde çalışarak altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda tekrar kapsamlı bir sıcak asfalt yol yapım çalışmaları yapacağız. Vatandaşlarımızın çalışmalar esnasında gösterdikleri sabır ve anlayıştan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Daha modern ve daha çağdaş bir şehir için aynı aşk ve heyecanla ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10