Akay'dan öğrencilere moral ziyareti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, hafta sonu yapılacak olan Temel Yeterlilik Testi ve Yüksek Öğretim Kurumları Sınavları'na Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi'nde hazırlanan öğrencileri ziyar

Çerkezköy 28.06.2018 17:27:00 0
Akay

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, hafta sonu yapılacak olan Temel Yeterlilik Testi ve Yüksek Öğretim Kurumları Sınavları'na girecek olan öğrencileri ziyaret etti.

 

2.3 MİLYON ADAY KATILACAK

 

Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nin bilgisayar sınıfı ve kütüphanesinde TYT ve YKS Sınavlarına hazırlanan öğrencileri ziyaret eden ve hafta sonu yapılacak olan sınavlarda başarılar dileyen Akay, “Bu yıl yaklaşık 2.3 milyon adayın katılacağı Temel Yeterlilik Testi ve Yüksek Öğretim Kurumları Sınavlarına girecek tüm genç kardeşlerime üstün başarılar diliyorum. İnşallah hepsinin sınavları güzel geçer ve hayalini kurdukları üniversitelerde okuma imkanı bulurlar” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

   Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde Kütüphane ve bilgisayar Sınıfı oluşturduklarını ve internet erişimi sağladıklarını belirten Akay, “Sizler sınavlara burada hazırlandınız, kendinizi geliştirme imkanı buldunuz. İnşallah sınavda emeklerinizin karşılığını alırsınız. Allah hepinize zihin açıklığı versin, sınavda hepinize üstün başarılar diliyorum” dedi. Sınava katılacak gençlerde Belediye Başkanı Vahap Akay'a teşekkür ederek “Burada internetten test çözme, konu çalışma imkanı bulduk. Kütüphanenin kitaplarından yararlandık. Bizlere oldukça katkı sağladı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

 

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10